Bare mamma

Alle gravide kvinner burde unne seg en gravidmassasje i løpet av svangerskapet. Massasjen forbedrer og øker blodsirkulasjonen, reduserer hevelser i kroppen og er en perfekt anledning til å koble ut og nyte at en ny tid er i vente.

Nyt en avslappende gravidmassasje hos Bare Flyt

Nyt en avslappende gravidmassasje hos Bare Flyt

Spesielt tilpasset gravide kvinner

Hos Bare Flyt er massasjen Bare mamma spesielt tilpasset gravide kvinner. For at behandlingen skal være så behagelig som mulig bruker vi kun det beste utstyret i våre lokaler. Under massasjen ligger du derfor på en oppvarmet massasjebenk med en myk dyne og pute. Du får også støtteputer, slik at du ligger behagelig og kan slappe godt av i hele kroppen, noe som kan være vanskelig mot slutten av graviditeten.

Spesielt fokus på korsrygg og ben

Vi tilbyr både 50 og 75 minutter med gravidmassasje. I begge massasjebehandlingene ligger du på siden og får massasje av rygg, ben, armer og hender. Deretter behandler terapeuten nakke, skuldre og bryst mens du ligger på ryggen. Massasjebehandlingen på 75 minutter inkluderer også en deilig, avslappende massasje av føtter, ansikt og hodebunn. Terapeuten har spesielt fokus på å behandle belastede områder som korsrygg og hovne ben.

Økologisk druekjerneolje og jojobaolje

I massasjen bruker vi utelukkende økologisk sertifiserte produkter. Kroppsmassasjen utføres med en mild, allergivennlig druekjerneolje. Oljen er næringsrik og spesielt rik på vitamin E. Oljen gjør huden mer elastisk og smidig. Det er både behagelig og kan bidra til å forebygge strekkmerker. Under ansiktsmassasjen bruker vi økologisk jojobaolje som trekker raskt inn i huden og gir masse god fukt.

Unn deg selv en velfortjent pause

Under graviditetens ni måneder jobber kroppen ekstra hardt, du skal tross alt bære frem et nytt liv. Det er en stor belastning for muskler og ledd. Derfor fortjener alle gravide kvinner å unne seg en pause for å avlaste kroppen og reflektere over tiden som skal komme. I tillegg kan en massasje underveis i svangerskapet redusere og forebygge hevelser i kroppen.

Bare mamma etter fødsel

Husk at du kan bestille massasjebehandlingen Bare mamma også etter fødsel. Det kan være en stor fordel at behandlingen utføres mens du ligger på siden og på ryggen ettersom mange syns det kan være ubehagelig å ligge på magen kort tid etter fødsel. Det er også en perfekt behandling for deg som ammer etter fødsel og ikke kan ligge på magen. Terapeuten vil også behandle armer, skuldre og nakke spesielt ettersom tiden etter fødsel krever mye av nettopp denne muskulaturen. Bestill Bare mamma-massasje hos Bare Flyt og gi deg selv et pusterom i hverdagen.