Bare muskler

Trener du mye og ønsker mer fleksibilitet i musklene dine? Eller har du smerter og mye spenninger i musklene? Bare muskler er massasjebehandlingen som løser opp i stive muskler og ledd. Behandlingen er fleksibel og kan tilpasses dine ønsker og behov.

Bare muskler hos Bare Flyt

Bare muskler hos Bare Flyt

Hva består behandlingen av?

Bare muskler er en av våre mest populære massasjebehandlinger. Den skiller seg fra de andre behandlingene våre ved at massasjeterapeuten bruker et noe hardere trykk og jobber dypere med muskulaturen. Behandlingen er en kombinasjon av bindevevsmassasje, triggerpunktmassasje og stretching. Alle teknikkene bidrar til å løse opp i stive og lite fleksible muskler og ledd.

Spesielt tilpasset dine behov

Bare muskler er en svært fleksibel massasjebehandling som kan alltid tilpasses dine behov. Du kan velge mellom behandling som varer i 50 og 75 minutter. Vi tilpasser også bruken av olje til din hudtype og behov. Dersom du har behov for fuktighet, bruker vi økologisk druekjerneolje for å tilføre huden ekstra fukt.

Fortell terapeuten hva du ønsker

For at du skal få best mulig behandling, ber vi deg fylle ut et konsultasjonskort med informasjon om hvordan du ønsker at behandlingen skal utføres før timen begynner. Her oppgir du ønsket trykk og hvilke områder du ønsker mest fokus på. I tillegg tar du og terapeuten en kort samtale i forkant av behandlingen. Her får du anledning til å fortelle terapeuten hvor du ønsker at fokuset skal ligge.

Ulike massasjeteknikker

De ulike teknikkene våre terapeuter bruker har forskjellige effekt på muskler og ledd. Når du har informert terapeuten om eventuelle smerter og problemområder, tilpasser terapeuten massasjeteknikkene deretter. Dersom du ikke har spesielle plager, men føler at du er stiv og gjerne skulle ha hatt mer fleksibilitet i muskulaturen, bruker terapeuten diverse stretching-teknikker for å løse opp. Har du mer utpregede smerter og vondt i musklene, vil terapeuten benytte seg av triggerpunktmassasje for å løse opp i dypereliggende knuter. Dersom du ønsker mer fleksibilitet i musklene bruker terapeuten en spesielt utviklet bindevevsmassasje. Dette er en massasjeteknikk som løser opp blokkeringer og spenninger i bindevevet og gir mer elastisitet.

En behandling for deg som trener mye

Bare muskler er behandlingen for deg som trener mye og har relativt stor muskelmasse. Dersom du har begynt å kjenne på smerter i kroppen, kan massasjen bidra til å redusere disse og forebygge skader. Når musklene er mer fleksible vil det redusere faren for skader og overbelastninger.