Gavekort for bedrifter


Har du lyst til å gi dine ansatte en helt unik opplevelse som styrker samholdet, reduserer stress og øker prestasjonen? Sørg for at dine ansatte vet at de er verdsatt ved å gi dem et bedriftsgavekort på våre behandlinger. Bare Flyt tilbyr et variert tilbud av velværeopplevelser som floating, massasje, IR-sauna og kryoterapi.


Bestill gavekort for din bedrift her

Gavekort
Gavekort
Gavekort
Postnummer
Poststed

En viktig del av det å være en god leder er å tilrettelegge for medarbeidernes trivsel og velvære. Mange arbeidstakere opplever rygg- og nakkeplager, stive muskler og generelle smerter i kroppen. I mange tilfeller kan dette knyttes til for mye stillesitting, stress og belastende arbeidsoppgaver.


Ofte opplever man stor press for å være tilgjengelig til enhver tid, prestere og holde seg oppdatert. I dag har digital-detox blitt et behov for alle, og på Bare Flyt kan teamet ditt endelig få en pause der man får koble helt ut fra telefonen, e-posten og sosiale medier. Stadig flere bedrifter investerer i de ansattes velvære slik at de får en bedre hverdag, øker prestasjonen og reduserer sykefravær.


Våre gavekort passer ypperlig som gave til ansatte ved markering av jubileer, som gave til foredragsholdere eller som salgspremiering. Du kan enkelt bestille bedriftsgavekort ved å fylle inn bestillingsskjema. Faktura blir tilsendt på epost og gavekortene blir sendt per post.