Bilder

Vi har forskjellige flytetanker hos Bare Flyt. Når du booker time hos oss får du alltid ditt eget rom, hvor du dusjer og hvor tanken står. Tankene gir samme opplevelse, men har forskjellig utforming. I alle våre tanker har du mulighet til å skru av og på lyset selv under floaten.

Bare Flyt Sagene

Du kan ha det helt stille, eller velge mellom rolig musikk eller en av våre guidede meditasjoner. Rom II har kapasitet til parfloat, men du kan også booke den for en individuell float.

Rom I

Blir også omtalt som egget på grunn av utformingen. Man ligger inne i en futuristisk kapsel, som gir en intim og trygg følelse.  Denne tanken har en elektronisk styrt luke, som du kontrollerer selv under floaten.

Rom II

Her er det god plass, høyt og luftig under taket. Ønsker du å booke denne sammen med en du er glad i, kan dere dele den avslappende opplevelsen under stjernehimmelen.

Rom III

Dette er samme type tank som i Rom II, men til en person. Her har du mulighet til å skru på stjernehimmel slik at du kan drømme deg bort. Rommet er stort og romslig.

Rom IIII

Dette er vårt massasjerom. Her kan du forlenge den avslappende følelsen fra floaten, eller komme bare for massasje. Her kan du lese mer om de forskjellige massasjene vi tilbyr.

 

Bare Flyt Majorstua

På Majorstua tilbyr vi floating, kryoterapi, infrarød sauna og massasje. Begge floatingrommene er store nok for to personer, men kan også bookes for én.

Rom 1

Dette er vårt massasjerom med kapasitet for parmassasje. Den kan også bookes for én person.

Rom 2

I dette rommet er infrarød saunaen. Den kan nytes sammen med en du er glad i, eller helt alene. Det er en helt privat sauna, der du kan lese, sitte i stillhet, eller høre på din egen musikk via bluetooth. Det er dusj i dette rommet.

Rom 3

Floatingrom med god plass, høyt under taket med firkantet basseng. Tanken er lik den i Rom II på Sagene, så den kan bookes for en singel eller duofloat. Det er to dusjer i dette rommet, samt mulighet for stjernehimmel.

Rom 4

Her er vår floataround tank, et rundt basseng med kapasitet for to personer. Her er det også luftig og romslig, med to dusjer og mulighet for stjernehimmel. Den kan bookes for enten singel eller duo float. Mange elsker følelsen av å miste retningsansen i den runde flytetanken, og mener de kommer mindre bort i kantene.

Rom 5

Dette er vårt mindre massasje rom. Her utføres det individuell massasje, skrubb og ansiktsbehandlinger. Det er også dusj i dette rommet.