Floating-challenge: Å floate i 60 minutter 5 dager på rad

Hvem: Marte

Hvor: Bare Flyt Majorstuen & Sagene

Når: 30.september-4.oktober

IMG-20191009-WA0003.jpg

Jeg lar meg ikke skremme av en floatingutfordring, men er ikke så flink til å floate (hvis det da lar seg gjøre å være en ”flink floater”). I prosessen med å gjøre floating til en del av hverdagen, virker 5 dagers-challengen som et perfekt startskudd. Hvis jeg lykkes med utfordringen, vil jeg fordoble antall ganger jeg har floatet i mitt liv og forhåpentligvis forstå litt mer av hva floating kan være.

Dag 1: Å gi slipp på forventninger

Det er kveld. Jeg kommer rett fra en møbelforretning og har ingen videre planer for dagen.

For å begynne forsiktig på fem dagers-challengen velger jeg meg litt

avslappende bakgrunnsmusikk til floatingen. Jeg får lyst til å skru av tankene i hodet så fort jeg legger meg ned i tanken. Tiden her inne kjennes så dyrebar, og jeg vil ikke la den gå til spille mens jeg tenker på hva jeg skal ha til middag.

Følelsen av saltvann og vektløshet er deilig, men jeg skulle ønske jeg klarte å slappe bedre av. Jeg har alltid ønsket å fremstå som et avbalansert menneske, men aldri helt nådd opp til et slikt ideal. Kanskje det er forventningene som er problemet?

Floating gir anledning til å reflektere over slike spørsmål. Nye tanker kommer til mens jeg flyter. Jeg tenker at, selv om jeg per nå ikke helt finner hvilen i flytetanken, så skal jeg ikke la det hindre meg fra å floate. Det må da være rom for moderne, rastløse, sensitive sjeler som meg her, og det er nok en grunn til at jeg har funnet veien til Bare Flyt.

Det er kanskje et kvarter igjen av tiden min i tanken når jeg begynner å tenke på hvor lang tid som gjenstår... Selv om jeg bare skal ligge her en time, så er jeg så tidsorientert at jeg ikke klarer å slå fra meg hva klokka må være. Jeg åpner øynene og stirrer opp i stjernehimmelen som utgjør taket på flytetanken. Mens jeg svømmer sakte rundt på ryggen og dulter forsiktig bort i flytetankens vegger føler jeg meg leken, og det hjelper litt på følelsen av ikke å lykkes helt med å slappe av, at jeg i det minste kan glede meg over følelsen av vektløshet.

Når jeg kommer ut føler jeg meg litt klarere. Det oppleves friskt å møte den skarpe høstluften ute etter en time i flytetanken.

Dag 2: Fatigue slipper tak

Jeg floater rett etter jobb. Jeg har bedt om å få høre en guidet meditasjon de første 15 minuttene mens jeg floater. Via undervanns-høyttalere blir jeg ledet gjennom en kroppskanning som ber meg om å gi slipp på spenninger i én etter én kroppsdel før stemmen opphører og stillheten omslutter meg. Selv om tankene spinner avgårde også i dag, så klarer jeg litt lettere å gi slipp på forventninger om hvordan floating skal være. Jeg prøver i stedet å fokusere på den gode følelsen av å ligge i vektløs tilstand uten å tenke på hva jeg ønsker å oppnå. 

            Øynene blir trette og tunge. Mens jeg kommer inn i en dypere hvile merker jeg at slitenhet forløses. Jeg forsøker å ikke kjempe imot følelsen av kraftløshet som kommer over meg.

Etterpå har noe av fatiguen jeg kjente før jeg floatet sluppet tak og jeg føler meg mer opplagt.

IMG-20191009-WA0002.jpg

Dag 3: Egentid og pause

Gjennom dagen har jeg gledet meg til å åpne dørene inn til flytetanken og legge meg ned i det salte vannet mens verden stenges ute. Jeg lar øynene være åpne helt til kroppen finner roen og de glir igjen av seg selv. Å floate føles allerede som en vane, og jeg har begynt å lengte etter denne stunden for meg selv; en time-out fra telefonen, lyder og andre sterke sanseinntrykk.

            Den siste tiden i tanken strekker jeg på meg i påvente av bjella som signaliserer at tiden er ute. Denne gangen kjenner jeg meg ikke rastløs, men glad og takknemlig for at jeg får floate på en helt vanlig onsdag.


Dag 4: Egget på Sagene

På Sagene kan jeg floate i en tank med form som et egg og med plass til en person. Når lokket senker seg og det blir bekmørkt, får jeg en dypere forståelse av hva som ligger i betegnelsen sensory deprivation tank som floatingtanken også går under. Det er midt på lyse dagen, men her inne kjenner jeg meg beskyttet fra verdens inntrykk, men også litt sårbar uten disse inntrykkene å fortape meg i.

            Jeg liker egget fordi det omslutter meg helt, og jeg føler meg trygg som om flytetanken var min kokong. Her inne skjer det kanskje også en modningsprosess som jeg enda ikke helt vet hva består i, men som oppstår fordi sansene på en unik måte får hvile fra ytre stimuli.

Dag 5: Nær ved å sovne

Hittil har jeg tenkt at det ikke blir aktuelt for meg å sovne med det første i en floatingtank. Jeg er for anspent til å få til det. Men i dag opplever jeg å nesten sovne!

            Dagdrømmene kommer først. Og så kjenner jeg en rykning i venstrehånda, og den samme tørre smaken i munn som jeg også får når jeg er i ferd med å sovne i senga mi hjemme. Jeg vet om mange som sovner på første floaten, men for meg er dette et gjennombrudd og et tegn på at jeg litt lettere kan gi slipp på spenninger nå enn da jeg startet utfordringen. Så kan jeg kanskje med tiden enklere velge hva jeg vil bruke flytetiden min til, det være seg avspenning og hvile, men også visualisering og kreativitet. Det gleder jeg meg til å forske i framover.

IMG-20191009-WA0008.jpg

Tiden etter

Det gikk en uke fra siste floating i 5 dagers-challengen til jeg floatet igjen på Bare Flyt Majorstuen. Det føltes annerledes å floate igjen; floating er blitt lettere tilgjengelig og det er en mindre barriere å gjennomføre en session. Å floate fem dager i strekk har tydeliggjort for meg hvorfor jeg ønsker å fortsette med floating.

Det finnes mange grunner til å floate. Jeg fant veien i flytetanken for å bearbeide sanseinntrykk og for å overkomme fatigue, for å bedre søvnkvalitet og for å unngå å bli overveldet av hverdagsstress og prestasjonskrav. Selv om det ikke finnes noen quick fix mot det målet, er floating for meg – i all sin enkelhet – en lavterskelarena hvor jeg ikke trenger å prestere, men kan la saltvannet, varmen og fraværet av stimuli gjøre jobben, mens kroppen slipper spenninger – litt etter litt. Det har tatt meg noen floatinger å komme fram til den innsikten.

Gjør som Jack og prøv kryo

Jack .png

Nå er Oslo Maraton her: Gjør som Jack og prøv kryo!

Jack Hermansson kjemper i verdenstoppen innen MMA. Neste lørdag står UFC Copenhagen for tur, og kryoterapi inngår i forberedelsene.

Hvorfor begynte du med kryoterapi?
Man tester mye som idrettsutøver. Jeg har tidligere brukt annen form for kuldebehandling som kalddusj og kaldbad, men da jeg hørte om kryo via en podcast (og via Wim Hof, mannen som har verdensrekord for det lengste kuldebadet), ble jeg interessert, så da begynte jeg å eksperimentere med kryo.

Oslo Maraton er i morgen. Kan du kort dele din opplevelse av å bruke kryo-terapi i forbindelse med hard trening?
Man opplever nok mye av det samme enten man er maratonløper eller MMA-utøver. Som toppidrettsutøver utsettes kroppen for ekstrem belastning. Jeg trener to ganger om dagen og bruker ofte kryo etter første treningsøkt. Jeg føler meg mer opplagt før økt nummer to når jeg bruker kryo. Som idrettsutøver har jeg alltid vondter i kroppen, men etter tre minutter med kryo føler jeg at jeg har mindre vondt, både metalt og fysisk. I tillegg blir jeg glad, for behandlingen setter i gang endorfiner. Jeg føler meg ganske enkelt veldig bra og oppkvikket.

Vil du anbefale kryo-terapi til andre og i så fall hvorfor?
Ja, absolutt. Følelsen av kroppslig velvære og hvordan kryo hjelper på vondter, bare den effekten er nok for meg. Jeg vet at mange synes kryo virker skummelt, men det er ikke så skummelt som man skulle tro. Det er mye mer behagelig enn for eksempel isbad, og så tar det jo bare tre minutter!

Restituer før og etter Oslo Maraton

Oslo Maraton nærmer seg nok en gang! Lørdag 21.september arrangeres Norges største løp, og Bare Flyt tilbyr en rekke behandlinger som vil hjelpe deg både før og etter løp. Nedenfor ser du noen av helsegevinstene du kan oppnå ved å benytte deg av våre behandlingstilbud som består av kryoterapi, infrarød sauna, floating og/eller massasje:

 

Kryoterapi: I vår kryo-kabin kjøles kroppen ned med flytende nitrogen (ved temperaturer ned i -130oC). Behandlingen tar kun tre minutter og gir kroppen en real kickstart. Brukes av idrettsutøvere for å restituere slitne muskler etter eller mellom to treningsøkter.

IR sauna: Ved hjelp av den infrarøde strålingen varmes kroppen og musklene opp på en behagelig måte, og i vår badstue kan du sitte alene eller ta med en venn. Saunaen virker naturlig smertestillende og er bra for restitusjon, gir økt forbrenning og treningseffekt.

Floating: I våre floatingtanker fylt med 450 kilo epsomsalt kan du flyte uanstrengt, oppnå bedre søvnkvalitet og redusere stress.

Massasje: Våre dyktige massasjeterapeuter tilbyr spesialtilpassede behandlinger. Behandlingene løser opp stive muskler og reduserer stress med tilpassede teknikker som bindevevs- og triggerpunktmassasje.

Godt løp:)

oslo-maraton-arrangeres-19.-september-2015.jpeg

Hvordan føles kryoterapi og hva gjør det med deg?

Cryo-terapi er en helt spesiell opplevelse du sent vil glemme. Stående i en sylinderformet, futuristisk kabin blir du nedkjølt med kald luft helt ned i -130°C. . Etterpå vil du føle deg oppkvikket og full av energi. En Cryo-behandling passer perfekt for en drop in time når du føler deg sliten.

Hvordan fungerer Cryo?

En Cryo-behandling virker ved at kroppen utsettes for svært lave temperaturer i opptil tre minutter. Ved bruk av flytende nitrogen blir kroppen utsatt for luft som holder mellom -120°C og -130°C. Nedkjølingen kan gi en rekke kliniske, hormonelle og biokjemiske effekter.

Hva er effekten av Cryo?

Cryo-behandlingen øker blodsirkulasjonen gjennom organer og kroppsceller. Dette fører til en reduksjon av hevelser og økt utskillelse av betennelsesdempende hormoner. På denne måten vil behandlingen kunne lindre muskelsmerter, anspenthet, tretthetsfølelse og gi deg mer energi.

Hvordan føles det?

Mange er både spente og kanskje litt nervøse før de prøver Cryo for første gang. Å utsette kroppen for -130°C kan høres skummelt ut, men visste du at et isbad faktisk oppleves mye kaldere? Når du tar et isbad omsvøpes kroppen av kaldt vann. I Cryo-kabinen sirkulerer luften rundt kroppen og temperaturen dropper gradvis, slik at du ikke får den samme sjokk-opplevelsen du får når du isbader. De fleste av våre kunder blir overrasket når de står i kabinen, og synes de tre minuttene går veldig fort. Etter behandlingen pumper adrenalinet og du kan nyte den gode følelsen av varmen som kommer tilbake i kroppen.

Oppstrammende effekt

Stimulert blodsirkulasjon øker opptaket av næringstoffer, aktiverer fettceller, bidrar til detoksifisering, forhindrer vannretensjon og har en oppstrammende effekt på huden. I timene etter en Cryo-behandling vil kroppen forbrenne 500–600 kalorier.

Kvalitetsprodukt fra Finland

Vår Cryo-kabin er levert av den finske leverandøren Cryo Tech Nordic (CTN) og holder markedets høyeste kvalitet når det gjelder fordeling av kulden i kabinen samt sikkerhet.

Se våre priser og bestill din behandling her.

Ahava og VOYA

Det er ikke uten grunn at våre hudterapeuter elsker produktene fra Ahava og VOYA. De to hudpleieseriene gir masse fukt og god næring til huden ved hjelp av naturlige ingredienser. Produktene fra VOYA er basert på naturlige og økologiske ingredienser fra havet utenfor Irland, og produsentene er opptatt av å hente ut ressurser på en bærekraftig måte. I produktene fra Ahava brukes vann fra Dødehavet med pleiende og fuktgivende effekter.

Vi har snakket med Bare Flyts hudterapeut Karolina, og spurte om hvorfor de har valgt å bruke nettopp Ahava og VOYA i sine ansiktsbehandlinger.

Bestill en ansiktsbehandling hos en av våre dyktige hudterapeuter her.

Ahava fra Dødehavet

Produktene fra Ahava er basert på salt fra Dødehavet. Fra Ahava får du hud- og kroppspleieserier med helt naturlige ingredienser. Noen av seriens mest populære produkter er såpe, leire og redusert vann fra Dødehavet i geléform, i tillegg til en tørroljespray som gir fukt og glød til kroppen.

Ahava Dermud Intensive Foot Cream

Ahava Dermud Intensive Foot Cream

Hos Bare Flyt finner du en rekke produkter fra Ahava. Disse er nøye utvalgte av Bare Flyts egne hudterapeuter.

– Vi har en del oljer til kroppen, dusjsåpe og hudpleie. Produktene vi har er tilpasset folk som lever i urbane strøk, forteller Karolina.

I og med at produktene til Ahava inneholder vann fra Dødehavet har de fuktighetsgivende egenskaper som vil gi god pleie til huden. Produktene kan også brukes av personer med psoriasis og atopisk eksem.

VOYA med alger fra Irland

Produktene fra den økologisk sertifiserte hudpleieprodusenten VOYA er helt spesielle. Skaperne av produktene har tatt i bruk algenes naturlig fuktgivende egenskaper, slik at huden vår kan nyte godt av dette.

Produktene fra VOYA er økologisk sertifisert av Soil Assosiation, basert på fornybare ressurser og utvunnet under strenge krav om bærekraftige metoder som ikke skader miljøet.

Algene er håndplukket fra havet. I innhøstingen brukes ingen maskiner og ingen metoder som kan være ødeleggende for havet. Algene som plukkes vokser alltid tilbake og produsentene sørger for at høstingen ikke ødelegger for videre vekst.
— Karolina, hudterapeut hos Bare Flyt

I VOYAs produkter brukes utelukkende naturlige ingredienser. Produktene er uparfymert og har en mild, naturlig lukt. Dette gjelder både kremene og emballasjen. Esken produktet leveres i kan faktisk kastes i matavfall, mens selve krukken er av glass og kan resirkuleres.

VOYA Get Glowing Illuminating Clay Mask

VOYA Get Glowing Illuminating Clay Mask

Ansiktsbehandlinger med produkter fra VOYA

Hvis du har lyst til å oppleve den fantastiske effekten produktene gir, bør du unne deg en ansiktsbehandling hos Bare Flyt. I ansiktsbehandlingen Bare fukt og Bare balanse brukes kun økologisk sertifiserte produkter fra VOYA.

Tror du en ansiktsbehandling kan være noe for deg? Les mer om våre eksklusive og deilige behandlinger her.

Karolinas favorittprodukter

Karolina jobber som hudterapeut hos Bare Flyt og brenner for de fantastiske produktene til Ahava og VOYA. Hun er vant med å bruke produktene i behandlinger og har sett hvordan de virker på de fleste hudtyper. Vi har spurt henne om hun kan fortelle oss litt om sine absolutt favorittprodukter fra Ahava og VOYA.

Ahava Dead Sea Water Mineral Hand Cream

Ahava Dead Sea Water Mineral Hand Cream

– Jeg elsker alle håndkremene fra Ahava. De er helt wow! Spesielt Ahava Dead Sea Water Mineral Hand Cream. Den lukter veldig godt og trekker raskt inn i huden.

Når det gjelder produktene fra VOYA er det ansiktsmaskene Karolina gjerne vil trekke frem som helt spesielt gode.

– For alle som sliter med uren hud, vil jeg anbefale Get Glowing-ansiktsmasken fra VOYA. Den gir en superboost til huden og er den beste rensende masken jeg kjenner. Hvis du har tørr og sensitiv hud må du prøve ut Hydra Veil-masken. Den gir masse fukt til tørr hud! Masken kan brukes over natten eller som en rask boost hvis du har dårlig tid, forteller Karolina.

Prøv produktene du også

Er du på jakt etter en ny hudpleierutine? Eller vil du kanskje unne deg en luksuriøs og avslappende ansiktsbehandling hos Bare Flyt? Bestill en time i dag eller besøk oss på Sagene, Majorstuen eller i Trondheim og snakk med våre eksperter om noen av verdens beste, økologisk sertifiserte hudpleieserier.

VOYA Hydra Veil Hydrating Mask

VOYA Hydra Veil Hydrating Mask

Floating - en meditativ opplevelse

Floating får deg inn i en dyp avspenningstilstand, som tillater deg å se veldig tydelig hva som rører seg inni deg og som trenger din oppmerksomhet.

Mange av våre kunder er opptatt av å bli bedre kjent med seg selv, så de kan utvikle seg i positiv retning. Ofte har de en interesse for Yoga, meditasjon og mindfulness.

Våre faste kunder kommenterer at en float tilsvarer flere meditasjonsøkter, og at de har opplevelser i tanken som er vanskeligere å oppnå gjennom tradisjonelle meditasjonsteknikker. Kroppen blir frigjort fra tyngdekraftens og sansenes innflytelse, og hjernen begynner å operere på en helt annen måte enn vi er vant til. Dette oppstår helt spontant og man trenger ingen form for forberedelse.

Et godt eksempel på dette er fenomenet vi kaller ”nordlyset”. Når det er helt mørkt og stille i tanken, og kroppen din er uanstrengt vektløs, er det vanlig å oppleve at man ser nordlyset bak lukkede øyne.

Floating er derfor en overraskende måte å tilsette litt magi i hverdagen! Du trenger kanskje ikke å reise så langt nordover, kanskje det holder med litt egentid i hjertet av Oslo?

Hos Bare Flyt er floating en helhetlig velværeopplevelse. Les mer om hvorfor dette er noe du ikke vil gå glipp av her.

Bildet er tatt av  skeeze  fra Pixabay

Bildet er tatt av skeeze fra Pixabay

Floating passer for deg som...

I vår moderne verden utsettes vi for stimuli alle våkne timer. Det forventes at vi er tilgjengelige til enhver tid, svarer på henvendelser og forespørsler hele døgnet, og holder oss oppdatert på informasjon i sosiale- og tradisjonelle medier. For å fange oppmerksomheten vår er det nødvendig for de som ønsker å nå oss å benytte seg av blinkende lys, bevegelige bilder, lyd og video. Det er ikke rart vi blir overstimulert i en slik hverdag.

...har fibromyalgi

Fibromyalgi kjennetegnes ved kroniske muskelsmerter som varer over flere måneder. Man vet foreløpig ikke hva som forårsaker disse smertene, hvilket gjør det vanskelig å komme med gode råd til hvordan de kan behandles. Pasienter med slike kroniske smerter forteller at det til tider kan være uutholdelig og vanskelig å leve med. Derfor er det mange som oppsøker alternative behandlingsmetoder når de smertestillende medisinene ikke lenger har tilstrekkelig effekt.

I de senere årene har det vært et økt fokus på hvorvidt floatation-REST kan bidra til å lindre smertene til pasienter som har blitt diagnostisert med fibromyalgi. Forskningen er fremdeles i startfasen, men mange pasienter som har testet floating forteller at smertene har hatt redusert omfang og varighet.

Moderne og eksklusiv floatingtank hos Bare Flyt på Sagene

Moderne og eksklusiv floatingtank hos Bare Flyt på Sagene

...er trøtt og sliten

Enkelte dager eller perioder i livet kan det være at du føler deg ekstra trøtt og sliten. Kanskje du sover dårlig, har mange tanker i hodet eller føler at hverdagen har blitt rutinepreget. Floating kan være en god anledning til å nullstille kropp og sinn, og hente frem mer energi. Når du fjerner ytre støy og stimuli kan du oppleve at tankene strømmer fritt og at det gir deg mer inspirasjon og ny gnist.

Floating gir deg muligheten til å ta en pause fra hverdagen, andre mennesker og dine egne forventninger til deg selv.

Hvis du virkelig vil unne deg en helt unik spaopplevelse som gir det lille ekstra i hverdagen, bør du teste en av våre spapakker. Behandlingene er perfekte for deg som ville unne deg noe helt spesielt fordi du fortjener det. Les mer om våre spapakker her.

...er gravid

Gravide kvinner kan nyte godt av en times tid i vektløs tilstand. Etter flere måneder med ekstra vekt på kroppen og belastningene det påfører kroppen, kan floating gi sårt trengt avlasting. Flere gravide kvinner som har prøvd floating forteller også om at de opplever en helt spesiell nærhet til barnet i magen når ytre sanseinntrykk fjernes og oppmerksomheten rettes innover.

Å floate når du er gravid kan være en fantastisk og spesiell opplevelse. Les mer om floating for gravide her.

...trenger en pause

Floating passer også for deg som ikke har noen spesielle smerter eller plager, men som trenger en pustepause i hverdagen. Du trenger aldri å ha en god grunn til å prioritere egentid og pleie av kropp og sinn. Floating er en perfekt anledning til å nyte en time med stillhet, mørke og vektløshet.

Hos Bare Flyt er floating en helhetlig velværeopplevelse. Les mer om hvorfor dette er en opplevelse du ikke vil gå glipp av her.

Balansert forhold til trening og velvære

Er du opptatt av å ha en sunn livsstil? Da bruker du kanskje også mye tid på fysisk aktivitet og trening. Fysisk aktivitet er vel og bra, men det er viktig å sørge for at du også har tid til å slappe av og koble helt ut. Det kan bidra til å holde deg skadefri og fremme prestasjonene dine.

Hvis du har en aktiv livsstil med mye hard, fysisk aktivitet er det viktig at du også setter av nok tid til å slappe av innimellom øktene. For deg som er aktiv kan dette kanskje oppleves som den vanskeligste prioriteringen i hverdagen og det kan være minst like utfordrende å gjøre ingenting som det er å gjøre mye. Selv om det kan være vanskelig å prioritere, så er det viktig å ha et balansert forhold til trening og avslapning.

Landslagsspiller Alexander Søderlund skulle ønske han hadde satt av mer tid til å koble ut som profesjonell fotballspiller. Nå er han med på å åpne Bare Flyt sin nye avdeling i Trondheim. Les mer om hvorfor Søderlund vil bruke mer tid på floating her.

Hold deg skadefri

Fysisk aktivitet gir mye glede i hverdagen og frykten for å bli satt ut av spill på grunn av en slitasje- eller belastningsskade kan være høyst reel. For å unngå skader er det viktig at du rådfører deg med fagfolk og helsepersonell. Det ene grepet du kan iverksette på egenhånd er å sette av tid til å koble helt ut. Dette kan du gjøre på sofaen hjemme eller i en floatingtank eller -basseng hos Bare Flyt. Fordelen med å bruke tiden til å floate er at du ikke kan forstyrres av hverdagens mas og kjas.

Jack «The Joker» Hermansson bruker kryoterapi mellom treningsøktene for å få en ekstra energi og føle at kroppen er klar til neste økt. Han ser også verdien av floating, og sammenlikner det med en form for mental trening. Les mer om Hermanssons erfaringer hos Bare Flyt her.

Koble av med floating

Uavhengig av om man har en aktiv livsstil eller ikke, så krever hverdagen sitt av kroppen rent fysisk. Det kan være at du sitter for mye eller ikke sitter godt nok på jobb. Kanskje du løfter tungt eller står mye på hardt underlag. En time i en floatingtank eller -basseng gjør godt for såre og slitne muskler, og gir kroppen en mulighet til virkelig å slappe av.

Hos Bare Flyt er floating en helhetlig velværeopplevelse som tar deg ut av hverdagens rutinepregede gang og inn i en helt helt unik tilstand av absolutt ro. Floating er ikke en opplevelse du vil være foruten! Les mer om floating og hvorfor det er noe alle bør unne seg her.

Ta med teamet til Bare Flyt

Det er mye verdi i et team som samarbeider godt. De vil trives bedre og vil dessuten også kunne levere enda bedre resultater til bedriften. Dette er også en viktig del av det å være en god leder. For at teamet skal fungere godt, må ledelsen tilrettelegge for trivsel og velvære.

For å sørge for at de ansatte trives velger mange ledere å investere i ulike aktiviteter for teambuilding med jevne mellomrom. Det kan være vanskelig å komme på gode forslag til hva teamets neste aktivitet skal være og hvis du er en av dem som trenger inspirasjon til nye og spennende teamaktiviteter, så foreslår vi å ta med kollegaene til Bare Flyt for en helt unik teambuildingopplevelse.

Noe for alle

Hos Bare Flyt finnes det behandlinger som passer for alle. Vi kan tilby både IR-sauna, massasjebehandinger, ansiktsbehandlinger, floating og kryoterapi. Dersom det kunne passe for deres team anbefaler vi dessuten at dere tester ut en av våre eksklusive spapakker. Det gir en helhetlig og unik opplevelse de ansatte sent vil glemme!

Kryoterapi er kanskje en av de sprekeste formen for teambuilding. Ta med ditt team til oss og prøv det selv! Les mer om hvorfor her.

Avslappende massasje i delikate lokaler

Avslappende massasje i delikate lokaler

Rom for å tenke

Velvære og egenpleie kan gi økt livskvalitet og en etterlengtet pause i hverdagen. I tillegg kan det gi mye som de ansatte kan ta med tilbake til arbeidsplassen. Hvor ofte har folk flest egentlig tid til å følge nye tanker helt ut og virkelig finne ro til kreativitet og idémyldring? Dette blir ofte nedprioritert i hverdagen. Floating gir muligheten til å prioritere nettopp det som det ikke finnes tid til i hverdagen.

Les mer om hvordan du kan få mest mulig ut av floatingopplevelsen din her.

Passende for ditt team?

Tror du at en ettermiddag eller kveld hos Bare Flyt hadde vært en passende teamaktivitet for deg og dine ansatte? Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål om våre behandlinger. Vi gir deg gjerne tips og råd til hvordan du kan bruke våre behandlinger til å styrke samarbeidet mellom medlemmene på ditt team.

Nullstill kropp og sinn

I en hektisk hverdag er det ingenting som er mer etterlengtet for mange enn et stille sted hvor det er mulig å trekke seg tilbake for en liten stund. Det kan føles som om livet løper fra deg og at dagene renner bort som sand mellom fingrene, uten at du egentlig klarer å henge med og nyte øyeblikkene.

Tid til refleksjon og ettertanke, eller tid til å ikke tenke på noe spesielt, er mangelvare i det moderne livet vi lever i dag. Hos Bare Flyt finnes det faktisk en mulighet for å stoppe litt opp, senke farten og bare nyte det å være til stede i livet, og den muligheten finnes i en av våre floatingtanker.

Våre floatingsentre

I Oslo har Bare Flyt to floatingsentre, et på Sagene og et på Majorstuen. I Trondheim ligger vi fint plassert i Fjordgata. På alle sentrene finner du floatingbassenger fra kvalitetsleverandøren Floataway. Bassengene har ulike størrelse og har plass til en eller to personer. Her er det romslig og høyt under taket. På Sagene har vi også en Floating-pod som vi kaller «Egget» på grunn av den spesielle formen. Denne podden minner mer om de tradisjonelle flytetankene ettersom det er mulig å lukke et lokk, slik at opplevelsen av å være i trygge, avgrensede omgivelser blir ekstra fremtredende.

Vil du vite mer om oss? Her kan du lese hele vår historie.

Bare Flyt på Majorstuen

Bare Flyt på Majorstuen

Hvordan fungerer det?

Møt opp i god tid før din avtalte time og nyt en kopp te eller et glass vann i våre delikate lokaler før du begynner timen. Det er enklere å finne roen når du har fått noen minutter til å legge fra deg hverdagens bekymringer før du går inn i floatingbassenget. Deretter får du 60 minutter med stillhet og mørke i bassenget. Det er også mulig å lytte til musikk, nyte en vakker stjernehimmel eller lysterapi i bassenget dersom du skulle ønske det.

Les mer om floating og hvordan det fungerer hos oss her.

Finn roen og bare flyt

Floating gir deg muligheten til å nullstille kropp og sinn. Når du føler at hverdagen har vært vanskelig og stressende, kan en time i kroppstemperert vann og epsomsalt være akkurat det du trenger for å komme deg ovenpå igjen. Her kan du finne roen til å la alle bekymringer og forpliktelser forsvinne ut av bevisstheten, mens du retter fokus innover mot det som virkelig er viktig.

Det er ikke alltid like lett å finne roen i hverdagen og noen ganger kan det lønne seg å ta noen forholdsregler før floating, slik at du får mest mulig ut av opplevelsen. Her finner du våre beste tips til hvordan du får enda mer ut av din floatingopplevelse hos oss.

Gi floating i gave

Et gavekort på floating er den perfekte gaven for nesten hvem som helst! Hvem har ikke behov for å senke skuldrene, løsne opp spente muskler og frigjøre seg fra fastgrodde tankemønstre? Vi har mange fantastiske tilbud på gavekort slik at du kan gi bort den behandlingen du tror din venn, tante, kjæreste eller kollega vil sette mest pris på.

Du kan også ta med deg kjæresten på en date helt utenom det vanlige. Følelsen av å være vektløse sammen er noe dere begge sent vil glemme! Les mer her.