Ahava og VOYA

Det er ikke uten grunn at våre hudterapeuter elsker produktene fra Ahava og VOYA. De to hudpleieseriene gir masse fukt og god næring til huden ved hjelp av naturlige ingredienser. Produktene fra VOYA er basert på naturlige og økologiske ingredienser fra havet utenfor Irland, og produsentene er opptatt av å hente ut ressurser på en bærekraftig måte. I produktene fra Ahava brukes vann fra Dødehavet med pleiende og fuktgivende effekter.

Vi har snakket med Bare Flyts hudterapeut Karolina, og spurte om hvorfor de har valgt å bruke nettopp Ahava og VOYA i sine ansiktsbehandlinger.

Bestill en ansiktsbehandling hos en av våre dyktige hudterapeuter her.

Ahava fra Dødehavet

Produktene fra Ahava er basert på salt fra Dødehavet. Fra Ahava får du hud- og kroppspleieserier med helt naturlige ingredienser. Noen av seriens mest populære produkter er såpe, leire og redusert vann fra Dødehavet i geléform, i tillegg til en tørroljespray som gir fukt og glød til kroppen.

Ahava Dermud Intensive Foot Cream

Ahava Dermud Intensive Foot Cream

Hos Bare Flyt finner du en rekke produkter fra Ahava. Disse er nøye utvalgte av Bare Flyts egne hudterapeuter.

– Vi har en del oljer til kroppen, dusjsåpe og hudpleie. Produktene vi har er tilpasset folk som lever i urbane strøk, forteller Karolina.

I og med at produktene til Ahava inneholder vann fra Dødehavet har de fuktighetsgivende egenskaper som vil gi god pleie til huden. Produktene kan også brukes av personer med psoriasis og atopisk eksem.

VOYA med alger fra Irland

Produktene fra den økologisk sertifiserte hudpleieprodusenten VOYA er helt spesielle. Skaperne av produktene har tatt i bruk algenes naturlig fuktgivende egenskaper, slik at huden vår kan nyte godt av dette.

Produktene fra VOYA er økologisk sertifisert av Soil Assosiation, basert på fornybare ressurser og utvunnet under strenge krav om bærekraftige metoder som ikke skader miljøet.

Algene er håndplukket fra havet. I innhøstingen brukes ingen maskiner og ingen metoder som kan være ødeleggende for havet. Algene som plukkes vokser alltid tilbake og produsentene sørger for at høstingen ikke ødelegger for videre vekst.
— Karolina, hudterapeut hos Bare Flyt

I VOYAs produkter brukes utelukkende naturlige ingredienser. Produktene er uparfymert og har en mild, naturlig lukt. Dette gjelder både kremene og emballasjen. Esken produktet leveres i kan faktisk kastes i matavfall, mens selve krukken er av glass og kan resirkuleres.

VOYA Get Glowing Illuminating Clay Mask

VOYA Get Glowing Illuminating Clay Mask

Ansiktsbehandlinger med produkter fra VOYA

Hvis du har lyst til å oppleve den fantastiske effekten produktene gir, bør du unne deg en ansiktsbehandling hos Bare Flyt. I ansiktsbehandlingen Bare fukt og Bare balanse brukes kun økologisk sertifiserte produkter fra VOYA.

Tror du en ansiktsbehandling kan være noe for deg? Les mer om våre eksklusive og deilige behandlinger her.

Karolinas favorittprodukter

Karolina jobber som hudterapeut hos Bare Flyt og brenner for de fantastiske produktene til Ahava og VOYA. Hun er vant med å bruke produktene i behandlinger og har sett hvordan de virker på de fleste hudtyper. Vi har spurt henne om hun kan fortelle oss litt om sine absolutt favorittprodukter fra Ahava og VOYA.

Ahava Dead Sea Water Mineral Hand Cream

Ahava Dead Sea Water Mineral Hand Cream

– Jeg elsker alle håndkremene fra Ahava. De er helt wow! Spesielt Ahava Dead Sea Water Mineral Hand Cream. Den lukter veldig godt og trekker raskt inn i huden.

Når det gjelder produktene fra VOYA er det ansiktsmaskene Karolina gjerne vil trekke frem som helt spesielt gode.

– For alle som sliter med uren hud, vil jeg anbefale Get Glowing-ansiktsmasken fra VOYA. Den gir en superboost til huden og er den beste rensende masken jeg kjenner. Hvis du har tørr og sensitiv hud må du prøve ut Hydra Veil-masken. Den gir masse fukt til tørr hud! Masken kan brukes over natten eller som en rask boost hvis du har dårlig tid, forteller Karolina.

Prøv produktene du også

Er du på jakt etter en ny hudpleierutine? Eller vil du kanskje unne deg en luksuriøs og avslappende ansiktsbehandling hos Bare Flyt? Bestill en time i dag eller besøk oss på Sagene, Majorstuen eller i Trondheim og snakk med våre eksperter om noen av verdens beste, økologisk sertifiserte hudpleieserier.

VOYA Hydra Veil Hydrating Mask

VOYA Hydra Veil Hydrating Mask