Balansert forhold til trening og velvære

Er du opptatt av å ha en sunn livsstil? Da bruker du kanskje også mye tid på fysisk aktivitet og trening. Fysisk aktivitet er vel og bra, men det er viktig å sørge for at du også har tid til å slappe av og koble helt ut. Det kan bidra til å holde deg skadefri og fremme prestasjonene dine.

Hvis du har en aktiv livsstil med mye hard, fysisk aktivitet er det viktig at du også setter av nok tid til å slappe av innimellom øktene. For deg som er aktiv kan dette kanskje oppleves som den vanskeligste prioriteringen i hverdagen og det kan være minst like utfordrende å gjøre ingenting som det er å gjøre mye. Selv om det kan være vanskelig å prioritere, så er det viktig å ha et balansert forhold til trening og avslapning.

Landslagsspiller Alexander Søderlund skulle ønske han hadde satt av mer tid til å koble ut som profesjonell fotballspiller. Nå er han med på å åpne Bare Flyt sin nye avdeling i Trondheim. Les mer om hvorfor Søderlund vil bruke mer tid på floating her.

Hold deg skadefri

Fysisk aktivitet gir mye glede i hverdagen og frykten for å bli satt ut av spill på grunn av en slitasje- eller belastningsskade kan være høyst reel. For å unngå skader er det viktig at du rådfører deg med fagfolk og helsepersonell. Det ene grepet du kan iverksette på egenhånd er å sette av tid til å koble helt ut. Dette kan du gjøre på sofaen hjemme eller i en floatingtank eller -basseng hos Bare Flyt. Fordelen med å bruke tiden til å floate er at du ikke kan forstyrres av hverdagens mas og kjas.

Jack «The Joker» Hermansson bruker kryoterapi mellom treningsøktene for å få en ekstra energi og føle at kroppen er klar til neste økt. Han ser også verdien av floating, og sammenlikner det med en form for mental trening. Les mer om Hermanssons erfaringer hos Bare Flyt her.

Koble av med floating

Uavhengig av om man har en aktiv livsstil eller ikke, så krever hverdagen sitt av kroppen rent fysisk. Det kan være at du sitter for mye eller ikke sitter godt nok på jobb. Kanskje du løfter tungt eller står mye på hardt underlag. En time i en floatingtank eller -basseng gjør godt for såre og slitne muskler, og gir kroppen en mulighet til virkelig å slappe av.

Hos Bare Flyt er floating en helhetlig velværeopplevelse som tar deg ut av hverdagens rutinepregede gang og inn i en helt helt unik tilstand av absolutt ro. Floating er ikke en opplevelse du vil være foruten! Les mer om floating og hvorfor det er noe alle bør unne seg her.