En date utenom det vanlige?

Vil du skjemme bort kjæresten din med en opplevelse utenom det vanlige? Da bør du overraske med parfloating hos Bare Flyt. Etter å ha ligget side om side i det varme, salte vannet vil dere kjenne at dere har tilbrakt tid sammen uten å være sammen. Det er en helt spesiell opplevelse som ikke kan beskrives – det må oppleves.

Vektløse sammen

Floating kan gi en følelse av å befinne seg i et fredelig intet. Du mister oversikten over hvor kroppen din slutter og hvor vannet, rommet og verden begynner. Istedenfor å oppleve dette alene, kan det være fint å dele det med en som står deg nær. I våre floatingbasseng kan dere oppleve å ligge vektløse i intet, men fremdeles være sammen. Kanskje vil dere oppleve at dere kommer nærmere hverandre enn noen gang? Når alle ytre forstyrrelser blir fjernet kan dere virkelig føle på hverandres nærvær. Dette vil være en felles opplevelse som ikke kan beskrives med ord.

Les mer om floating hos Bare Flyt her.

En date du sent vil glemme

En date du sent vil glemme

En å ta hensyn til

Når du ligger andføttes eller skulder mot skulder med en du er glad i, er du nødt til å ta hensyn til den andre personen. Mange opplever at dette tilfører flyteopplevelsen noe og synes det gir en ekstra ro og gjør det lettere å vende fokus innover. Når du ligger alene i bassenget kan det være enklere å la rastløsheten ta overhånd. Du kan føle behov for å endre stilling, klø deg på nesa eller sette deg opp i bassenget. Tilbringer du derimot timen sammen med en annen, vil du av hensyn til den andre personen la være å gi etter for disse små behovene. Etterhvert som minuttene går og du klarer å rette sinnet ditt inn mot deg selv, vil du ikke lenger føle deg rastløs eller ha behov for å bevege deg, men komme inn i en avslappet tilstand.

Del et klippekort med kjæresten

Del et klippekort med kjæresten

Trygt å være to

For noen kan det også være en ekstra trygghet å ha med en person inn i bassenget den første gangen. Vårt mål er at floating skal være for alle som har lyst til å finne roen og rette oppmerksomheten inn mot seg selv. Derfor har vi både åpne basseng med god takhøyde for deg som syns små rom kan være skremmende. Her må du gjerne må ta med deg kjæresten for å floate den første gangen. Vi har også en moderne floatingtank for deg som syns den omsvøpte opplevelsen høres spennende ut. Uavhengig av om du velger å floate i basseng eller tank, har du alltid fullstendig kontroll over omgivelsene dine og bestemmer selv når du går inn og ut av vannet.

Vil du ha flere avslappende spaopplevelser med kjæresten? Prøv vår moderne og behagelige IR-sauna med plass til to personer eller en av våre eksklusive massasjebehandlinger for to.

Del et klippekort

Hva med å kjøpe et klippekort på deling med kjæresten eller en god venn? Våre klippekort er ikke personlige og kan helt fint deles av to eller flere personer. Dette gir dere muligheten til å teste ut floating både sammen og alene.

Se vårt utvalg av klippekort her.