Enkle grep for mindre sykefravær

Mange arbeidstakere opplever rygg- og nakkeplager, stive muskler og generelle smerter i kroppen, men tar seg ikke tid til å gjøre noe med det. Som leder kan du legge til rette for at dine medarbeidere har god helse ved å oppfordre til å ta en pause i hverdagen. Flere bedrifter investerer i dag i regelmessig bedriftsmassasje, men hvorfor ikke variere tilbudet med gavekort på behandlinger hos Bare Flyt?

Massasje hos Bare Flyt

Stress ned hos Bare Flyt

Hos Bare Flyt ønsker vi å tilby en mulighet til å stresse ned, finne roen og ta vare på kropp og sinn. Ofte er det ikke mer som skal til for å forbedre hverdagen betraktelig. Alle våre behandlinger er en anledning til å sette av tid til seg selv, og en mulighet til å senke både farten og skuldrene.

Har du lyst til å gi dine medarbeidere en anledning til å slappe av? Ta kontakt med oss og hør mer om hvilke behandlinger vi anbefaler for nettopp din bedrift.

Få mer overskudd

Det er helt sikkert flere av dine ansatte som sitter inne med gode idéer og forslag til mulige forbedringer i bedriften, men i en hektisk og travel hverdag kan det være vanskelig for dem å finne tid til å følge tankene helt ut og ha overskudd til å gjøre idéen til virkelighet. Gi dem mulighet til å legge seg ned i kroppstemperert vann i et mørkt og stille rom, og la dem følge tankestrømmen helt ut. Kanskje er det alt som skal til?

Prøv massasje eller IR-sauna

Bedriftsmassasje blir stadig mer populært og stadig flere bedrifter tilbyr nå dette til sine ansatte. Mange arbeidstakere føler at det lindrer smerter i rygg og nakke, og at massasjen har stor verdi i arbeidshverdagen. Hos Bare Flyt tilbyr vi IR-sauna og massasjebehandlinger, enten alene eller i kombinasjon med andre behandlinger for ekstra behagelig opplevelse.

Vil du unne deg selv eller noen du kjenner en ekstra fin overraskelse? Våre spapakker gir en unik følelse av velvære og gjør godt for både kropp og sinn.