Floating for gravide

Å bære frem et barn er en fantastisk og til tider krevende oppgave. Mange gravide kvinner kjenner på både fysiske og psykiske belastninger i forbindelse med graviditet. En time i vektløs tilstand kan være en etterlengtet pause fra disse belastningene.

Floating og gravidmassasje kan være en anledning til å senke skuldrene, la alle bekymringer fare og gi seg selv tid til å tenke på alt det fine man har i vente. Mange opplever at floating gir bedre søvnkvalitet og en ro som varer dagen ut.

Floating mot slutten av svangerskapet

Det er også utover i graviditeten at vektløsheten vil oppleves som mest etterlengtet ettersom barnet i magen har vokst og man har båret vekten av det lengre. Vi anbefaler alle gravide kvinner å sette av tid til å hvile kropp og sinn før en ny og spennende tid i livet begynner.

Floating og massasje gjør godt for gravide

Floating og massasje gjør godt for gravide

Fascinerende speileffekt

Mange påpeker likheten mellom barnet som flyter i fostervann og moren som flyter i en floatingtank. På mange måter kan en floatingtank sammenliknes med det å ligge i mors mage. Det vil naturligvis være helt individuelt, men flere gravide forteller om at de har følt en spesiell kontakt med barnet i magen når de selv har ligget vektløs i vann. Kvinnen vil i enda større grad kunne rette oppmerksomheten mot barnet i magen når all ytre stimuli og sanseopplevelser fjernes.

Mange opplever floating som en anledning til å ta en pause i hverdagen og virkelig nyte øyeblikket. Unn deg selv muligheten til å stoppe opp og la kroppen hvile. Du kan lese mer om hvordan du får mest mulig ut av floating her.

Velfortjent gravidmassasje

Hos Bare Flyt tilbyr vi også gravidmassasje. Massasjen er spesialtilpasset kroppens tilstand og gir en deilig, avslappet følelse. Våre terapeuter legger spesiell vekt på føtter, ben og korsrygg ettersom dette er utsatte områder for den gravide kvinnekroppen. I tillegg vil terapeutene også fokusere på å lindre bekkenplager dersom det skulle være ønskelig.

Har du lyst til å unne deg en avslappende gravidmassasje? Hos oss kan du få en massasjebehandling som er spesielt tilpasset gravide kvinner. Les mer om vår gravidmassasje Bare mamma her.