Floating for småbarnsforeldre

Med et eller flere små barn i hus blir det ofte lite søvn og hektiske hverdager. For å få overskudd og komme ovenpå igjen anbefaler vi alle foreldre å tilbringe en time i en av våre floatingtanker eller -bassenger. Enten alene eller sammen med din kjære.

Floating hos Bare Flyt

Floating hos Bare Flyt

En time med absolutt stillhet

Hos Bare Flyt kan du tilbringe en time i total stillhet. Våre floatingtanker og -bassenger er lydisolerte slik at du slipper unna alt av forstyrrende støy. Du kan gjerne lytte til musikk eller høre guidet meditasjon dersom du skulle ønske det. Vi har et godt utvalg av både musikk og meditasjon hos oss, men det er også fullt mulig for deg å ta med din egen musikk.

Hos Bare Flyt kan du også nyte mange andre deilige spabehandlinger! Les mer om våre behandlinger her.

Fullstendig avslapning

Liggende i vektløs tilstand i salt vann kan du oppleve en dyp ro og føle deg både uthvilt og avslappet. Mange forteller at de på en og samme tid føler seg avslappet og fylt av energi etter en floating session. Som småbarnsforeldre er det vel ingenting man ønsker seg mer enn nettopp dette.

Gi bort floating i gave til en du er glad i? Her kan du lese mer om gavekort på våre behandlinger.

Parfloating og duo massasje

Én ting er utfordringen med å finne tid til å være alene etter at man har blitt foreldre. En annen ting er å finne tid til å bare være sammen. Med parfloating kan du oppnå nettopp dette. Det er en perfekt anledning til tilbringe tid med din kjære uten forstyrrelser av noe slag og bare være sammen. Det er både avslapning og kvalitetstid i ett. Hvorfor ikke kombinere opplevelsen med en klassisk massasje for to etterpå?

Les mer om hvorfor parfloating er en perfekt date her.