Gi de ansatte gavekort på velvære

Det er mange anledninger i løpet av et år hvor de ansatte fortjener en spesiell oppmerksomhet. Men hva skal arbeidsgiver gi? Etter ukevis med hardt arbeid, problemløsning og godt samarbeid er det ingenting som signaliserer mer takknemlighet fra ledelsen enn et gavekort på en spaopplevelse helt utenom det vanlige.

Bare Flyt har løsningen

Hos Bare Flyt kan du kjøpe gavekort til de ansatte i din bedrift. Du kan velge å kjøpe et gavekort på floating, kryoterapi, IR-sauna, massasje eller en av våre eksklusive spapakker. Vi har gavekort som dekker behandling for én eller to personer. Hvis du er usikker på hvilken behandling du skal gi bort, kan du kjøpe et gavekort med valgfritt beløp. Disse kan brukes på alle våre behandlinger.

Les mer om våre gavekort her.

Massasje hos Bare Flyt

Massasje hos Bare Flyt

Et pusterom i hverdagen

Mange arbeidstakere får smerter i rygg og nakke av mye stillesittende arbeid. I tillegg kan tidsfrister, krevende arbeidsoppgaver og andre utfordringer forårsake stress hos enkelte. Dette kan igjen føre til fysiske plager som blant annet rygg- og nakkeplager. I tillegg er det ikke uvanlig at også stress bidrar til et høyt sykefravær. Med gavekort på en velværebehandling kan du bidra til å redusere stress hos dine ansatte ved å gi dem et pusterom i hverdagen.

Les mer om bedriftsgavekort her.

En anledning til å finne roen

IR-sauna hos Bare Flyt

IR-sauna hos Bare Flyt

Ofte er det ikke mer som skal til for å redusere stress enn muligheten til å stoppe helt opp. Når stresset blir overveldende er det viktig at man tar seg tid til å samle tankene, senke skuldrene og puste rolig. Dette er ofte enkelt å si og ikke så lett å gjennomføre. For mange er det nærmest umulig å finne tid til å ta seg et avbrekk i hverdagen. Med et gavekort hos Bare Flyt får de ansatte en anledning til å finne roen, komme i kontakt med seg selv og senke skuldrene.

Behandlinger for enhver smak

Bare Flyt tilbyr et variert utvalg av velværebehandlinger. Blant disse finnes behandlinger for enhver smak. Vår IR-sauna er perfekt for dem som ønsker å slappe av i varme omgivelser. Her er det rom for å lese en god bok eller lytte til musikk mens du nyter en behagelig varme. I kryokabinen vår opplever du noe helt utenom det vanlige og får et adrenalinrush som gjør deg klar for hva som helst. Våre moderne floatingtanker og floatingbasseng er det perfekte stedet for å koble ut og slappe av. I tillegg kan du nyte en eksklusiv og velgjørende massasjebehandling hos en av våre dyktige massasjeterapeuter.

Gi de ansatte en gave du vet vil bli satt pris på – kjøp gavekort hos Bare Flyt!