Har du hørt om floating?

Floating handler om å eliminere alle forstyrrende elementer som påvirker oss på en negativ måte. Det å alltid være tilgjengelig i ulike kanaler og bli overstimulert av skjermer, lys og lyd nesten hele døgnet, kan fungere i korte perioder, men mange opplever at de blir utslitt i lengden. Floating er en anledning til å fri seg selv fra dette og finne tilbake til den indre roen.

Velvære og indre ro

Floating har eksistert som en alternativ behandlingsform siden slutten av 1970-tallet og har opprinnelig blitt forbundet med begrepet sensory deprivation. For mange bringer dette begrepet assosiasjoner til en mystisk hippiekultur. Vi ønsker imidlertid å fjerne det mystiske med floating og tilby folk flest muligheten til å slappe av og en anledning til å søke indre ro. Floating hos Bare Flyt er en opplevelse du rett og slett ikke har lyst til å gå glipp av.

Visste du at du også kan floate sammen med kjæresten din? Les mer om parfloating her.

Floating hos Bare Flyt

Floating hos Bare Flyt

Det må oppleves

Floating er en opplevelse det ikke egentlig er mulig å beskrive med ord. Det må rett og slett oppleves. Mange er nysgjerrige på vektløsheten det å flyte uanfektet i veldig salt vann gir, og hvordan det føles å «sveve» i et behagelig mørke. Nå har du muligheten til å oppleve hvordan dette føles og hvilken dyp ro det kan gi.

Les mer om floating hos Bare Flyt her.

Har du hørt om Cryo og IR-sauna?

Hos Bare Flyt kan du også prøve andre spennende spa- og velværebehandlinger som er en helt unik opplevelse. Hos Bare Flyt Majorstuen kan du prøve Cryo og IR-sauna. IR-sauna er en tørr badstue som varmes opp med infrarød stråling. Temperaturen holder seg på omtrent 60°C og luftfuktigheten er 25–35 %. Med relativt lave temperaturer og lav luftfuktighet er det ingenting i veien for å for eksempel slappe av med en bok mens du blir god og varm i saunaen. Kryoterapi er en forfriskende nedkjøling av kroppen. I kabinen får du oppleve hvordan -130°C kjennes på kroppen. Dette er helt sikkert en opplevelse du sent vil glemme!

Vi tilbyr også tradisjonelle velværebehandlinger som ansiktbehandling og massasje. For en helt unik og spesiell opplevelse, prøv en av våre eksklusive spapakker.