Floating passer for deg som...

I vår moderne verden utsettes vi for stimuli alle våkne timer. Det forventes at vi er tilgjengelige til enhver tid, svarer på henvendelser og forespørsler hele døgnet, og holder oss oppdatert på informasjon i sosiale- og tradisjonelle medier. For å fange oppmerksomheten vår er det nødvendig for de som ønsker å nå oss å benytte seg av blinkende lys, bevegelige bilder, lyd og video. Det er ikke rart vi blir overstimulert i en slik hverdag.

...har fibromyalgi

Fibromyalgi kjennetegnes ved kroniske muskelsmerter som varer over flere måneder. Man vet foreløpig ikke hva som forårsaker disse smertene, hvilket gjør det vanskelig å komme med gode råd til hvordan de kan behandles. Pasienter med slike kroniske smerter forteller at det til tider kan være uutholdelig og vanskelig å leve med. Derfor er det mange som oppsøker alternative behandlingsmetoder når de smertestillende medisinene ikke lenger har tilstrekkelig effekt.

I de senere årene har det vært et økt fokus på hvorvidt floatation-REST kan bidra til å lindre smertene til pasienter som har blitt diagnostisert med fibromyalgi. Forskningen er fremdeles i startfasen, men mange pasienter som har testet floating forteller at smertene har hatt redusert omfang og varighet.

Moderne og eksklusiv floatingtank hos Bare Flyt på Sagene

Moderne og eksklusiv floatingtank hos Bare Flyt på Sagene

...er trøtt og sliten

Enkelte dager eller perioder i livet kan det være at du føler deg ekstra trøtt og sliten. Kanskje du sover dårlig, har mange tanker i hodet eller føler at hverdagen har blitt rutinepreget. Floating kan være en god anledning til å nullstille kropp og sinn, og hente frem mer energi. Når du fjerner ytre støy og stimuli kan du oppleve at tankene strømmer fritt og at det gir deg mer inspirasjon og ny gnist.

Floating gir deg muligheten til å ta en pause fra hverdagen, andre mennesker og dine egne forventninger til deg selv.

Hvis du virkelig vil unne deg en helt unik spaopplevelse som gir det lille ekstra i hverdagen, bør du teste en av våre spapakker. Behandlingene er perfekte for deg som ville unne deg noe helt spesielt fordi du fortjener det. Les mer om våre spapakker her.

...er gravid

Gravide kvinner kan nyte godt av en times tid i vektløs tilstand. Etter flere måneder med ekstra vekt på kroppen og belastningene det påfører kroppen, kan floating gi sårt trengt avlasting. Flere gravide kvinner som har prøvd floating forteller også om at de opplever en helt spesiell nærhet til barnet i magen når ytre sanseinntrykk fjernes og oppmerksomheten rettes innover.

Å floate når du er gravid kan være en fantastisk og spesiell opplevelse. Les mer om floating for gravide her.

...trenger en pause

Floating passer også for deg som ikke har noen spesielle smerter eller plager, men som trenger en pustepause i hverdagen. Du trenger aldri å ha en god grunn til å prioritere egentid og pleie av kropp og sinn. Floating er en perfekt anledning til å nyte en time med stillhet, mørke og vektløshet.

Hos Bare Flyt er floating en helhetlig velværeopplevelse. Les mer om hvorfor dette er en opplevelse du ikke vil gå glipp av her.