Nullstill kropp og sinn

I en hektisk hverdag er det ingenting som er mer etterlengtet for mange enn et stille sted hvor det er mulig å trekke seg tilbake for en liten stund. Det kan føles som om livet løper fra deg og at dagene renner bort som sand mellom fingrene, uten at du egentlig klarer å henge med og nyte øyeblikkene.

Tid til refleksjon og ettertanke, eller tid til å ikke tenke på noe spesielt, er mangelvare i det moderne livet vi lever i dag. Hos Bare Flyt finnes det faktisk en mulighet for å stoppe litt opp, senke farten og bare nyte det å være til stede i livet, og den muligheten finnes i en av våre floatingtanker.

Våre floatingsentre

I Oslo har Bare Flyt to floatingsentre, et på Sagene og et på Majorstuen. I Trondheim ligger vi fint plassert i Fjordgata. På alle sentrene finner du floatingbassenger fra kvalitetsleverandøren Floataway. Bassengene har ulike størrelse og har plass til en eller to personer. Her er det romslig og høyt under taket. På Sagene har vi også en Floating-pod som vi kaller «Egget» på grunn av den spesielle formen. Denne podden minner mer om de tradisjonelle flytetankene ettersom det er mulig å lukke et lokk, slik at opplevelsen av å være i trygge, avgrensede omgivelser blir ekstra fremtredende.

Vil du vite mer om oss? Her kan du lese hele vår historie.

Bare Flyt på Majorstuen

Bare Flyt på Majorstuen

Hvordan fungerer det?

Møt opp i god tid før din avtalte time og nyt en kopp te eller et glass vann i våre delikate lokaler før du begynner timen. Det er enklere å finne roen når du har fått noen minutter til å legge fra deg hverdagens bekymringer før du går inn i floatingbassenget. Deretter får du 60 minutter med stillhet og mørke i bassenget. Det er også mulig å lytte til musikk, nyte en vakker stjernehimmel eller lysterapi i bassenget dersom du skulle ønske det.

Les mer om floating og hvordan det fungerer hos oss her.

Finn roen og bare flyt

Floating gir deg muligheten til å nullstille kropp og sinn. Når du føler at hverdagen har vært vanskelig og stressende, kan en time i kroppstemperert vann og epsomsalt være akkurat det du trenger for å komme deg ovenpå igjen. Her kan du finne roen til å la alle bekymringer og forpliktelser forsvinne ut av bevisstheten, mens du retter fokus innover mot det som virkelig er viktig.

Det er ikke alltid like lett å finne roen i hverdagen og noen ganger kan det lønne seg å ta noen forholdsregler før floating, slik at du får mest mulig ut av opplevelsen. Her finner du våre beste tips til hvordan du får enda mer ut av din floatingopplevelse hos oss.

Gi floating i gave

Et gavekort på floating er den perfekte gaven for nesten hvem som helst! Hvem har ikke behov for å senke skuldrene, løsne opp spente muskler og frigjøre seg fra fastgrodde tankemønstre? Vi har mange fantastiske tilbud på gavekort slik at du kan gi bort den behandlingen du tror din venn, tante, kjæreste eller kollega vil sette mest pris på.

Du kan også ta med deg kjæresten på en date helt utenom det vanlige. Følelsen av å være vektløse sammen er noe dere begge sent vil glemme! Les mer her.