Ønsk deg avslapning

Jul, bursdag, valentines day, morsdag, farsdag, jubileum. Det er mange anledninger for å motta en spesiell gave fra en du er glad i og det er lett å gå tom for gaveønsker når noen spør. Avslapning og egentid er imidlertid en gave du kan ønske deg igjen og igjen og igjen…

Gavekort på fred og ro

Vi vet at det kan sitte langt inne å både bruke penger og sette av tid til egentid i en hektisk hverdag, spesielt ikke når det er så mye annet du skulle og burde ha gjort. Får du derimot et gavekort på en velværebehandling er du jo nødt til å bruke det! Derfor er et gavekort hos Bare Flyt en perfekt anledning til å sette av tid til å pleie kropp og sinn – helt uten dårlig samvittighet.

Les mer om våre gavekort her.

Ønsk deg lave skuldre til jul

Ønsk deg lave skuldre til jul

Når du har alt du trenger

Mange er heldige og har alt de noensinne kan tenke seg at de trenger. Kanskje er du en av disse og syns det er vanskelig å ønske deg noe? Uansett hvor mange ting du eier vil det allikevel være sånn at familie, venner og kollegaer ønsker å gi deg noe en eller flere ganger i året. Hva er vel bedre enn å ønske seg et gavekort på en helt unik opplevelse? Opplevelsen kan du dele med en du er glad i eller nyte alene.

Gavekort på flere behandlinger

Vi tilbyr også en rekke andre behandlinger som det kan være fint å ønske seg i gave. Våre gavekort dekker både enkeltbehandlinger og kombinasjonsbehandlinger for én eller to personer. Her finner du en oversikt over alle våre gavekort.