Ta med teamet til Bare Flyt

Det er mye verdi i et team som samarbeider godt. De vil trives bedre og vil dessuten også kunne levere enda bedre resultater til bedriften. Dette er også en viktig del av det å være en god leder. For at teamet skal fungere godt, må ledelsen tilrettelegge for trivsel og velvære.

For å sørge for at de ansatte trives velger mange ledere å investere i ulike aktiviteter for teambuilding med jevne mellomrom. Det kan være vanskelig å komme på gode forslag til hva teamets neste aktivitet skal være og hvis du er en av dem som trenger inspirasjon til nye og spennende teamaktiviteter, så foreslår vi å ta med kollegaene til Bare Flyt for en helt unik teambuildingopplevelse.

Noe for alle

Hos Bare Flyt finnes det behandlinger som passer for alle. Vi kan tilby både IR-sauna, massasjebehandinger, ansiktsbehandlinger, floating og kryoterapi. Dersom det kunne passe for deres team anbefaler vi dessuten at dere tester ut en av våre eksklusive spapakker. Det gir en helhetlig og unik opplevelse de ansatte sent vil glemme!

Kryoterapi er kanskje en av de sprekeste formen for teambuilding. Ta med ditt team til oss og prøv det selv! Les mer om hvorfor her.

Avslappende massasje i delikate lokaler

Avslappende massasje i delikate lokaler

Rom for å tenke

Velvære og egenpleie kan gi økt livskvalitet og en etterlengtet pause i hverdagen. I tillegg kan det gi mye som de ansatte kan ta med tilbake til arbeidsplassen. Hvor ofte har folk flest egentlig tid til å følge nye tanker helt ut og virkelig finne ro til kreativitet og idémyldring? Dette blir ofte nedprioritert i hverdagen. Floating gir muligheten til å prioritere nettopp det som det ikke finnes tid til i hverdagen.

Les mer om hvordan du kan få mest mulig ut av floatingopplevelsen din her.

Passende for ditt team?

Tror du at en ettermiddag eller kveld hos Bare Flyt hadde vært en passende teamaktivitet for deg og dine ansatte? Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål om våre behandlinger. Vi gir deg gjerne tips og råd til hvordan du kan bruke våre behandlinger til å styrke samarbeidet mellom medlemmene på ditt team.