Hva er floating / Hvorfor floate? / Slik floater du

Hva er floating?

Føler du at hverdagen går litt for fort og at du ikke rekker å stoppe opp for å nyte øyeblikkene? Plages du av stive og anspente muskler? Eller sliter du kanskje med å sove godt om nettene? Da kan floating være et steg på veien mot en bedre hverdag.

Moderne og unik velværeopplevelse

Floating har eksistert som konsept i mange tiår, men det er først i nyere tid at det har blitt tilgjengelig for folk flest i Norge. På veien fra Amerika på 60-tallet til Norge i dag, har konseptet utviklet seg fra å være noe de fleste forbandt med hippiebevegelsen, til å være en moderne og unik velværeopplevelse som passer for alle.

Les mer om hva floating er og hvordan det fungerer her.

Ingenting er overlatt tilfeldighetene

Hos Bare Flyt kan du floate i moderne og delikate basseng eller floatingtanker levert av den britiske kvalitetsleverandøren Floataway. Hos oss er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Alt ligger til rette for at du kan nyte en velværeopplevelse helt utenom det vanlige. Derfor har vi ikke spart på luksusen og innredet våre lokaler delikat og moderne.

Rom 4 - Bare Flyt Majorstuen

Rom 4 - Bare Flyt Majorstuen

Bestem selv hvordan du vil ha det

I tillegg har vi sørget for at alle vegger er lydisolerte slik at du ikke skal bli forstyrret av uønskede lyder. Inne i selve bassenget eller tanken har du full kontroll over dine egne omgivelser og du kan selv kontrollere både lys og musikk. Det er også fullt mulig å sette på din egen musikk, lydbok eller andre opptak.

Et pusterom i hverdagen

Floating hos Bare Flyt er ikke alternativ behandling, men et pusterom i hverdagen som gir deg mer overskudd og en dyp følelse av ro og velvære. Det er trygt å si at dette er noe alle mennesker trenger. I tillegg er det mange som bruker behandlingene i kombinasjon med profesjonell helsehjelp for å lindre fysiske og psykiske lidelser.