Flyt videre klassisk massasje

Den klassiske massasje behandlingen Flyt videre er vår mest populære massasje behandling og passer for alle. Behandlingen gir både kropp og sinn en velfortjent pause fra hverdagens plikter og gjøremål.

Flyt videre klassisk massasje hos Bare Flyt

Flyt videre klassisk massasje hos Bare Flyt

Blodsirkulasjon og hormonbalanse

En klassisk massasje øker blodsirkulasjonen i kroppen og hjelper den med å kvitte seg med unødvendige avfallsstoffer. Massasjen vil også bidra til å gjenopprette kroppens naturlige hormonbalanse og ha god effekt på lymfesystemet. Økt blodsirkulasjon har en rekke positive virkninger og hjelper kroppen med å frakte næringsstoffer til indre organer, muskler og ledd. Dermed er en klassisk massasje en perfekt forlengelse av floating, fordi økt blodsirkulasjon sørger for at magnesiumsulfat fra epsomsaltet i flytetanken fraktes videre ut i kroppen.

Økologisk druekjerneolje

I våre massasjebehandlinger bruker vi bare økologiske produkter. Under massasjen brukes en økologisk druekjerneolje som er helt luktfri og trekker raskt inn i huden. Den er rik på vitamin E og gir huden masse god næring. Oljen er også mild mot huden og fremkaller ingen allergiske reaksjoner. I tillegg har vi et utvalg av økologisk sertifiserte eteriske oljer som kan brukes i behandlingen hvis du skulle ønske det.

Et sted for stillhet

I tillegg til de mange fysiologiske og mentale effektene ved massasje, er vi hos Bare Flyt opptatt av at behandlingen også skal være et pusterom i hverdagen og et sted hvor du kan ta en velfortjent pause fra alt støyet du vanligvis omgir deg med. Derfor legger våre massasjeterapeuter opp til at behandlingen skal utføres i stillhet med behagelig og avslappende musikk i bakgrunnen.

Gode massasjebenker

Vi ønsker at våre massasjebehandlinger skal være en så behagelig opplevelse som mulig. Derfor bruker vi bare det beste utstyret i våre behandlinger. Under en klassisk massasje ligger du behagelig på en oppvarmet massasjebenk med støtteputer under ankler og knær. Rommet er varmt og har dempet belysning for å skape en rolig og avslappende atmosfære.

Flyt videre klassisk etter floating

Klassisk massasje er en perfekt forlengelse av floating. Når du floater i vann med epsomsalt tar kroppen til seg massevis av helsebringende magnesiumsulfat. Dette næringsstoffet har god effekt på huden, men også på indre organer, muskler og ledd. Med en klassisk massasje øker blodsirkulasjonen i kroppen. Dette gjør transporten av mineralene til andre deler av kroppen mer effektiv.