Gavekort hos Bare Flyt

Har du lyst til å gi bort en gave litt utenom det vanlige? Et gavekort er den perfekte gaven som alle blir glad for. Gi noen du er glad i et gavekort på en behandling hos Bare Flyt og gi samtidig bort en anledning til å unne seg en helt unik velværeopplevelse som gjør godt for både kropp og sinn. Et gavekort på velværebehandlinger er et gavekort på en anledning til å skjemme bort seg selv, helt uten dårlig samvittighet.

Velvære hos Bare Flyt

Bare Flyt er et moderne velværesenter hvor du kan få eller gi bort en helhetlig opplevelse av velvære og egenpleie. Hos oss er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Våre sentre er delikate, lyse og luftige, og alt utstyr vi bruker er av aller høyeste kvalitet. Vi har lagt til rette for at opplevelsen du har hos oss er uforstyrret og i behagelige, delikate omgivelser.

Gavekort som er kjøpt online kan brukes fritt på alle våre sentre (IR-sauna og kryoterapi er kun tilgjengelig på Bare Flyt Majorstuen). Det er også mulig å kjøpe gavekortet på et av våre sentre. Her kan du også kjøpe gavekort på produkter fra Voya og Ahava.

Hva med å kjøpe bedriftsgavekort? Les mer og bestill her.

Ønsk deg gavekort

Er du kanskje selv en av dem som syns det er vanskelig å finne tid til velvære og hverdagsluksus? Hvorfor ikke ønske seg et gavekort hos Bare Flyt? Det kan være minst like vanskelig å komme på noe å ønske seg som det er å finne på noe å gi bort, men et gavekort er den perfekte gaven – både til deg selv og til andre.

IR_float_massasje.jpg

Stor valgfrihet

Hos oss kan du floate, få massasje, prøve kryoterapi og IR-sauna. Behandlingene er fantastiske hver for seg og perfekte å kombinere med hverandre. Hos oss kan du enten velge å kjøpe et gavekort på en av behandlingene vi tilbyr eller velge å kjøpe et gavekort med valgfritt beløp. Med det sistnevnte gavekortet kan mottakeren selv velge en eller flere av våre behandlinger.

Les mer om våre eksklusive spapakker her.

Gi bort en behandling for to

Husk også at alle våre behandlinger kan nytes sammen med en du er glad i! Prøv for eksempel parfloating etterfulgt av duomassasje eller IR-sauna i kombinasjon med kryoterapi.