IR-sauna

IR-sauna er en behagelig opplevelse som gir en varm og god følelse i kroppen. Hos Bare Flyt kan du nyte 25 eller 50 minutter alene i vår moderne sauna med en god bok, musikk eller deilig stillhet, mens du kjenner hvordan kroppen blir varm og avslappet.

Hva er IR-sauna?

IR-sauna er en tørr badstue som varmes opp av infrarød stråling. Temperaturene holdes lavere enn med tradisjonelle saunaer og IR-sauna kan derfor oppleves som varmende på en mer komfortabel måte. I våre lokaler på Majorstuen eller Sagene kan du booke tid i vår IR-sauna alene eller sammen med en du er glad i. Saunaen finner du i et privat rom med dusj og muligheter for å skifte, slik at opplevelsen blir privat og helt uforstyrret.

Behagelig varme og lav luftfuktighet

I en IR-sauna overstiger ikke temperaturen 60°C og luftfuktigheten holder seg på omkring 25–30 %. For mange kan dette oppleves som mer behagelig enn å sitte i en tradisjonell sauna med høye temperaturer og en luftfuktighet på opptil 80 %. Dette vil også gjøre det enklere å trekke pusten, uten å kjenne den varme dampen i halsen og lungene.

En annen stor fordel med IR-sauna hos Bare Flyt er muligheten til å nyte varmen i private omgivelser. I andre saunaer er det ofte mange mennesker, og det kan være en del uro. Hos Bare Flyt får du mulighet til å sitte alene eller sammen med en du er glad i og kjenner godt. Det er også anledning for å lese bok, høre på din egen musikk eller bare nyte stillheten og litt tid til å være alene.

Forlenger følelsen av sommer

Store deler av året er varme noe av det vi savner mest her i landet. Høsten kan være gusten og kald, vinteren er lang og mørk, og sommeren er ikke nødvendigvis så veldig varm den heller. Sett av tid til å forlenge sommerfølelsen og la kroppen nyte godt av den gode varmen som senker høye, anspente skuldre.

Se våre priser og bestill din behandling her.