Betalings- og kjøpsvilkår:

 

Vår nettbutikk / påmeldingssystem/ betalingsterminal

Vår nettbutikk er levert av MindBodyOnline med betalingsterminal fra Nets. Når du betaler i vår nettbutikk for varer eller produkter går du gjennom en sikker betalingsterminal der du legger inn ditt kredittkortnummer (Visa, MasterCard eller American Express) og CVV kode. Ditt kredittkortnummer vil ikke være tilgjengelig for noen hverken før eller etter kjøpet, heller ikke for Bare Flyts administrasjon.

 

Personvernregler

Det er kun Bare Flyts administrasjon som får vite at du har kjøpt tjenester hos Bare Flyt. Vi har ikke tilgang til, og oppbevarer ikke din kredittkort informasjon noe sted i vårt kunderegister. I vårt kunderegister er du registrert med din epost, telefonnummer og epostadresse, og kunderegisteret er ikke tilgjengelig for andre enn Bare Flyts administrasjon. Opplysningene blir ikke utlevert til andre. Du kan be om å få slettet disse opplysningene etter endt behandlingen. Om ikke annet blir avtalt, beholder vi denne dokumentasjonen i ett år fra siste besøk hos oss. Din registrering i vårt kunderegister, og ditt kjøp i vårt bookingsystem er konfidensiell.

 

14 dagers angrerett ved kjøp av Floats eller gavekort på internett

Ved alt kjøp av varer og tjenester på internett, har du 14 dagers angrefrist. Det betyr at du innen 14 dager kan annulere kjøp av time, abonement eller klippekort. Dette gjelder ikke hvis timene/klippekortet allerede er påbegynt innen denne 14 dagers perioden.

 

Vilkår for avmelding og refundering av betaling

Ved avmelding innen 14 dager fra påmelding og innen 24 timer før en evt booket time, vil du få refundert beløpet.

Vi refunderer ikke abonementsavgift hvis avmeldingen kommer etter at du har begynt abonementet. Vi har 2 måneds oppsigelsestid, som skal være inne inne 1. hver måned.

 

Bare flyt har ikke ansvar for skader

Bare Flyt har ikke ansvar for din fysiske eller mentale helse når du er på time hos oss.

Når du bestiller time hos oss, er du selv ansvarlig for din kropp og ditt sinn. Du sier deg enig i at du ikke kan saksøke Bare Flyt eller Bare Flyts ansatte for skader du pådrar deg før, under eller etter time. Heller ikke på vei inn, eller ut fra lokalet. Bare Flyt er ikke ansvarlig for dine eiendeler mens du er hos oss, og har ingen plikt til å erstatte eiendeler som går tapt i forbindelse med dine timer.