Flyt videre klassisk massasje / Bare mamma / Bare muskler / Spapakker

Massasje hos Bare Flyt

Bare Flyt er mer enn bare floating. Hos oss kan du også få avslappende og velgjørende massasjebehandlinger. Våre massasjeterapeuter tilbyr et utvalg behandlinger som dekker alle behov. Vi har også spesialtilpassede behandlinger til deg som har utfordringer med muskelspenninger og smerter, og massasjebehandlinger som er spesielt tilpasset gravide kvinner. Hvis du ikke ønsker helkroppsmassasje har vi en massasjebehandling hvor terapeuten masserer ansikt, hodebunn, nakke og skuldre. I tillegg kan du få skrubb av hele kroppen som etterlater huden silkemyk og glødende.

Alle våre massasjeterapeuter er medlem i Norges massasjeforbund.

Nedenfor finner du en oversikt over hvilke massasjebehandlinger vi tilbyr.

Flyt videre klassisk

Dette er en klassisk massasjebehandling som passer for alle og er perfekt etter floating. Massasjeterapeuten bruker middels trykk som gir god effekt uten at det er ubehagelig. Behandlingen hjelper kroppen din med å komme i balanse og forebygger muskel- og leddplager. En mykere og mer fleksibel kropp er mindre mottakelig for stress og skader.

50 min 790,– / Duo 50 min 1580,–

Flyt videre zen

Flyt videre zen er en eksklusiv avslapningsmassasje av hele kroppen. Også denne massasjebehandlingen passer perfekt etter floating. Teknikkene massasjeterapeuten bruker er satt sammen for å forlenge den rolige følelsen du har i kroppen etter floating. I tillegg får du hodebunnsmassasje, og massasje av ansikt, hender og føtter. Dette er massasjen for deg som virkelig vil koble helt ut.

75 min 1.190,– / Duo 75 min 2.400,–

Bare muskler

Dette er behandlingen for deg med smerter og stive muskler. Behandlingen løser opp muskelspenninger og reduserer smerter. Si ifra til massasjeterapeuten om det er områder hvor du ønsker mer behandling. Med tilpassede teknikker som bindevevsmassasje, triggerpunktmassasje og stretching, sørger terapeuten for mer bevegelighet i kroppen og frigjør pusten. Etter behandlingen vil du ha en behagelig, avslappet følelse i kroppen.

50 min 950,– / 75 min 1.380,–

Bare mamma

Vår gravidmassasje er en kombinasjon av ulike teknikker som er spesielt tilpasset gravide kvinner. Behandlingen vil gi en deilig, avslappende følelse som varer lenge. Massasjeterapeuten behandler hele kroppen, med ekstra fokus på belastede områder som ben, føtter, korsrygg og bekken. Behandlingen hjelper overbelastede muskler og ledd. Vi bruker støtteputer under behandlingen slik at du kan ligge komfortabelt. Behandlingen inkluderer hodebunnsmassasje. Behandlingen utføres ikke i første termin.

50 min 890,– / 75 min 1.290,–

Bare ansikt & rygg

Denne massasjebehandlingen løser opp i spenninger i rygg, nakke, hodebunn og ansikt. Også denne behandlingen er en perfekt forlengelse av den roen du oppnår etter floating. Behandlingen begynner med massasje av rygg. Deretter behandler massasjeterapeuten nakke, ansikt og hodebunn. Ansiktsmassasje bidrar ikke bare til å løse opp i spenninger, men også til å redusere rynker og at næringsstoffer føres til cellene i huden. Massasjen utføres med økologisk jojobaolje som gjør huden glatt og silkemyk. Behandlingen passer for alle hudtyper ettersom oljen ikke tetter porer og absorberes raskt.

50 min 890,-

Bare Flyts halvtime

Dette er den perfekte massasjebehandlingen for deg som har mye på kalenderen. I løpet av en halvtime behandler massasjeterapeuten de områdene på kroppen hvor de fleste opplever at spenninger setter seg: rygg, skuldre og nakke. Behandlingen må bestilles per telefon eller på et av våre sentre.

30 min 550,–

Bare skrubb

Kroppsskrubb er en effektiv behandling som fjerner døde hudceller og gjør huden frisk og glødende. Under vår kroppsskrubb bruker vi velgjørende epsomsalt blandet med pleiende oljer, urter og eteriske oljer. Hvilke produkter som brukes i behandlingen varierer fra sesong til sesong. Hver behandling begynner med en tørrbørsting av huden. Deretter følger en varmende oljebehandling etterfulgt av kroppsskrubb med epsomsalt. Behandlingen avsluttes med påføring av fuktighetsgivende kroppsbalsam.

45 min 700,–

Flyt videre med skrubb

Flyt videre med skrubb er en kombinasjonsbehandling hvor du får vår skrubb etterfulgt av vår klassiske massasjebehandling Flyt videre. Behandlingen gir huden et påfyll av mineraler og er svært effektiv. Å avslutte en kroppsskrubb med en massasjebehandling har en balanserende effekt på huden.

75 min 1.380,–