Om Bare Flyt

Bare Flyt har floatingsentre i Oslo og Trondheim. Her kan du teste, oppleve og nyte behandlinger som floating, infrarød-sauna, kryoterapi og massasje. Men hva er egentlig Bare Flyt og hvor startet det? For å svare på det må vi tilbake til begynnelsen.

Oppstarten

I 2014 reiste Pål til California. Der prøvde han floating for første gang. Hjem til Norge tok han med seg idéen om å åpne et skikkelig floatingsenter i Oslo. Etter noen år ble idéen til virkelighet, og det første senteret åpnet dørene på Sagene i Oslo i august 2016. I dag har Bare Flyt utvidet med enda et floatingsenter ved Bogstadveien. I tillegg har de åpnet for franchise-virksomhet og det første senteret utenfor hovedstaden åpnet i Trondheim november 2018.

Mottakelsen

Da Bare Flyt åpnet sitt første senter, var gründerne forberedt på at responsen kunne la vente på seg. Det viste seg derimot at det var mange som var interessert i konseptet. De fleste av dem hadde hørt om flytetanker, eller sensory deprivation tanks, og mange hadde allerede testet dette i utlandet. Bookinglistene fylte seg raskt opp, og Pål så behovet for å utvide med enda et senter. Den flunkende nye avdelingen åpnet i juni 2018 og tilbyr opplevelser utenom det vanlige til enda flere Oslofolk og besøkende.

Konseptet

Så hva er egentlig konseptet? Kort fortalt går konseptet ut på å gi folk flest en litt bedre hverdag. Hva det vil si å få «en litt bedre hverdag» varierer fra person til person, men mange vil nok si seg enig i at det hadde vært fint med en anledning til å redusere stress, lindre smerter, slappe av og utvikle seg selv. Rett og slett å få et pusterom i hverdagen.

Behandlingene

For å gi en komplett og fullstendig opplevelse av et pusterom i hverdagen tilbyr Bare Flyt mer enn bare floating. Her kan du også nyte de gode effektene av IR-sauna, Cryo og flere ulike massasjebehandlinger, gjerne i kombinasjon.

Hvem besøker Bare Flyt?

Dette høres ut som noe som kan passe for de aller fleste, og det er det også. Bare Flyt har kunder med mange ulike bakgrunner og erfaringer. Her er det både sportsfolk, yogafolk, meditasjonsfolk og helt vanlige folk. Mange opplever at floating, IR-sauna, Cryo og massasje hjelper dem med å håndtere smerter, prestere bedre og finne roen i hverdagen.

Har du lyst til å prøve noen av våre behandlinger, eller ønsker å gi bort et gavekort? Se våre behandlinger og bestill din time her.