Et pusterom i hverdagen

Hos Bare Flyt du kan nyte behandlinger som floating, infrarød-sauna, kryoterapi og ulike typer massasje. Vi har totalt tre sentre – to i Oslo og et Trondheim.

Bakgrunnen for starten av Bare Flyt var et ønske om å gi folk muligheten til å prøve floating i rene, trygge omgivelser. Da vi åpnet det første senteret på Sagene i Oslo, høsten 2016 fantes det få, om ingen, andre seriøse aktører i det norske markedet.

På reiser i utlandet hadde vi selv kjent på den positive virkningen av floating. Floating viste seg å være et svært populært tilbud i flere andre land og kunder over hele verden oppsøkte følelsen av vektløshet og indre ro. Forskning på feltet også viste til hvordan floating kunne redusere stress og lindre smerter. Dermed virket det som et naturlig valg for oss å gjøre opplevelsen tilgjengelig også her i Norge.

Velvære for kropp og sinn

For å kunne tilby våre kunder en fullstendig opplevelse har vi en rekke ulike velvære og helsebringende behandlinger. Våre behandlinger kan nytes i kombinasjon med hverandre, eller hver for seg.

Mange av våre klienter opplever at floating, IR-sauna, Cryo og flere ulike massasjebehandlinger hjelper dem med å føle seg bedre, prestere bedre, håndtere smerter og finne indre ro.

Har du lyst til å prøve noen av våre behandlinger, eller ønsker å gi bort et gavekort? Se våre behandlinger og bestill din time her.