Majorstuen

 

Holmboes Gate 1
T: 21 38 94 89
majorstuen@bareflyt.no

Floating|Massasje|IR Sauna|Cryo

Åpningstider
Åpent alle dager Tirsdag 14:30-20:30 Alle andre dager 09:30-22:00


Bare Flyt på Majorstuen i Oslo er et moderne wellness senter som tilbyr floating, kryoterapi, infrarød sauna, massasje og kropps-og ansiktsbehandlinger.

I Holmboes gate 1 ligger vi plassert 50 meter fra Bogstadveien. Parkering i gate hvis du kommer med bil.

Vi ønsker deg velkommen til en avslappende opplevelse hos oss.

På Majorstua tilbyr vi floating, kryoterapi, infrarød sauna og massasje. Begge floatingrommene er store nok for to personer, men kan også bookes for én.


Rom 1

Dette er vårt massasjerom med kapasitet for parmassasje. Den kan også bookes for én person.

Rom 2

I dette rommet er infrarød saunaen. Den kan nytes sammen med en du er glad i, eller helt alene. Det er en helt privat sauna, der du kan lese, sitte i stillhet, eller høre på din egen musikk via bluetooth. Det er dusj i dette rommet.

Rom 3

Floatingrom med god plass, høyt under taket med firkantet basseng. Tanken er lik den i Rom II på Sagene, så den kan bookes for en singel eller duofloat. Det er to dusjer i dette rommet, samt mulighet for stjernehimmel.

Rom 4

Her er vår floataround tank, et rundt basseng med kapasitet for to personer. Her er det også luftig og romslig, med to dusjer og mulighet for stjernehimmel. Den kan bookes for enten singel eller duo float. Mange elsker følelsen av å miste retningsansen i den runde flytetanken, og mener de kommer mindre bort i kantene.

Rom 5

Dette er vårt mindre massasje rom. Her utføres det individuell massasje, skrubb og ansiktsbehandlinger. Det er også dusj i dette rommet.


Majorstuen lounge

Majorstuen lounge

Infrared Sauna

Infrared Sauna

Rom 4 ( Duo/ Singel Float)

Rom 4 ( Duo/ Singel Float)

Cryo Therapy

Cryo Therapy