Sagene

 

Stockfleths gate 51
T: 21 38 94 89
sagene@bareflyt.no

Floating | Massasje

Åpningstider
Åpent tors-søn 13:30-20:00Bare Flyt på Sagene i Oslo er et floatingsenter med 3 forskjellige floatingrom. Vi tilbyr også massasje, kropps og ansiktsbehandlinger.

I Stockfleths gate 51 ligger vi plassert et steinkast unna Sagene Kirke/Kaffebrenneriet. Buss 20, 37 og 54 tar deg direkte til oss. Parkering i gate hvis du kommer med bil.

Vi ønsker deg velkommen til en avslappende opplevelse hos oss.

Du kan ha det helt stille, eller velge mellom rolig musikk eller en av våre guidede meditasjoner. Rom II har kapasitet til parfloat, men du kan også booke den for en individuell float.


Rom 1

Blir også omtalt som egget på grunn av utformingen. Man ligger inne i en futuristisk kapsel, som gir en intim og trygg følelse.  Denne tanken har en elektronisk styrt luke, som du kontrollerer selv under floaten.

Rom 2

Her er det god plass, høyt og luftig under taket. Ønsker du å booke denne sammen med en du er glad i, kan dere dele den avslappende opplevelsen under stjernehimmelen.

Rom 3

Dette er samme type tank som i Rom II, men til en person. Her har du mulighet til å skru på stjernehimmel slik at du kan drømme deg bort. Rommet er stort og romslig.

Rom 4

Dette er vårt massasjerom. Her kan du forlenge den avslappende følelsen fra floaten, eller komme bare for massasje. Her kan du lese mer om de forskjellige massasjene vi tilbyr.


flyt2_019.jpg
HY0A2329.jpg