Spapakker

Vi tør å påstå at våre spapakker gir deg en av verdens beste velværeopplevelser. Hos oss kan du velge mellom seks ulike spapakker som kombinerer massasje, floating, IR-sauna og kryoterapi. I utgangspunktet inkluderer alle spapakkene med massasjebehandling vår klassiske massasje Flyt videre, men det er alltid mulig å oppgradere til en av de andre massasjebehandlingene våre om du ønsker det.

Eksklusive spapakker hos Bare Flyt

Eksklusive spapakker hos Bare Flyt

Vektløshet og varme

I Vektløshet og varme får du behandling med IR-sauna etterfulgt av floating. Kombinasjonen av disse behandlingene gir kroppen massevis av næringsstoffer og mineraler. Etter en halvtime i IR-saunaen begynner kroppen din å kvitte seg med avfallsstoffer. Når disse stoffene er ute av kroppen, blir det mer rom for kroppen til å ta til seg magnesiumsulfatene i epsomsaltet når du floater. I tillegg er den en stor fordel for kropp og sinn å koble ut før floating, slik at du kommer raskere til ro i flytetanken. I IR-saunaen får du denne muligheten, i tillegg til at du blir god og varm i kroppen.

Denne spapakken passer spesielt godt for deg som lett blir kald og fryser mye. IR-saunaen gir deg en varme som varer og sitter lenge i kroppen. Det gjør floatingen til en enda mer behagelig og avslappende opplevelse.

Vektløshet, varme og massasje

Denne spapakken består av IR-sauna, floating og Flyt videre klassisk massasje, og er en perfekt kombinasjon av velværebehandlinger. Når kroppen har kvittet seg med avfallsstoffer i IR-saunaen, tiltrekker huden seg massevis av næringsstoffer og mineraler under floatingen. Massasjebehandlingen øker blodsirkulasjonen og bidrar til å frakte disse næringsstoffene og mineralene til indre organer, muskler og ledd. Etter denne behandlingen vil du kjenne at kroppen har gitt slipp på alle spenninger og du kan senke skuldrene på en måte du ikke visste var mulig.

Vektløs og frostrøyk

Spapakken Vektløs og frostrøyk består av kryoterapi og floating. Dette er en avgiftningsbehandling som hjelper kroppen med å kvitte seg med avfallsstoffer. Dette skjer som følge av at kryoterapi øker blodsirkulasjonen hvilket fører til at næringsstoffene og mineralene huden tar til seg under floatingen, fraktes rundt i kroppen til muskler, ledd og indre organer. I tillegg påvirker kryoterapi nervesystemet, reduserer hevelser og lindrer smerter. Dermed er kombinasjonen av kryoterapi og floating perfekt for dem som sliter med smerter i kroppen.

Vektløshet og massasje

En Flyt videre klassisk massasje etter floating gir kroppen og hodet en anledning til å slappe ordentlig godt av. Når du floater før en massasjebehandling er det enklere for terapeuten å jobbe med musklene dine. I løpet av en vanlig dag vil det bygge seg opp spenninger i musklene dine. Selv om du ikke opplever disse som smertefulle, kan det allikevel ta litt tid å løse opp i dem. Floating hjelper kroppen med å løse opp før massasjen, slik at du får mer ut av behandlingen. I tillegg vil den meditative tilstanden du oppnår under floaten sørge for at du føler deg mer rolig og avslappet på massasjebenken.

Kombinasjonen av floating og massasje sørger for at kroppens hormonbalanse stabiliseres. Grunnen til det er at floating reduserer mengden kortisol i kroppen. Det gir plass til at «velværehormonet» oksytocin som gjør det mer avslappet og rolig.

Varme og massasje

I spapakken Varme og massasje får du en kombinasjonsbehandling med IR-sauna og Flyt videre klassisk massasje. Dette er en kombinasjon vi anbefaler til alle som driver med sport og fysisk aktivitet. Det vil også gjøre godt for deg som har smerter i nakke, hofte, ben eller i andre muskler og ledd fordi terapeuten vil kunne komme dypere inn i muskulaturen din etter at musklene er blitt varmet opp i IR-saunaen. Det vil også gjøre massasjebehandlingen enda mer behagelig fordi terapeuten ikke må jobbe så hardt for å løse opp i spenninger. På grunn av varmen fra saunaen vil du også ha enda mer elastisitet i leddene. Det gir terapeuten tilgang til steder som gjerne er mer utilgjengelige.

Bare Flyt mamma

Dette er den perfekte spapakken for kommende og nybakte mødre. I behandlingen kan kvinnen oppleve vektløshet og avlaste kroppen vekten av de ekstra kiloene hun bærer på. I tillegg har epsomsalt god effekt på huden til gravide kvinner og gjør den mer elastisk og smidig. Etter floating vil massasjebehandlingen bidra til at magnesiumsulfatet fra epsomsaltet fraktes videre i kroppen. Magnesium er veldig viktig for kroppen til gravide kvinner og floating er en naturlig måte å fylle på med magnesium på. Utover dette er det en stor fordel at mange forteller at de sover bedre etter floating. Ettersom mange gravide kvinner sliter med å sove godt om nettene, kan dette være en etterlengtet kilde til hvile og ro.