Trondheim

 

Fjordgata 9, 7010 Trondheim 
T: 21 38 94 89
trondheim@bareflyt.no 

Floating | Massasje

Åpningstider
Åpent alle dager 11:30-20:00 unntatt tirsdag.


Bare Flyt har inntatt bartebyen! Etter et halvannet år med forberedelser er vi endelig i gang i Trondheim. Vi har bosatt oss i Fjordgata 9, under bakkenivå for å sikre et støyfritt miljø for kundene våre.

I Fjordgata 9 ligger vi plassert i midtbyen, kun et steinkast unna blant annet Trondheim Sentralstasjon, Solsiden og Olav Tryggvasons gate.

Hos Bare Flyt i Trondheim ønsker vi deg velkommen til vår lounge i moderne stil med lokal og fjern kunst. Vi tilbyr floating i 2 romslige floatingtanker med mulighet for parfloat i begge samt massasje.


Floating

Hos Bare Flyt i Trondheim har vi to identiske floatingrom med to helt like floatingtanker. Begge floatingtankene er av type ‘’Cabin for two’’ og rommer plass til både en og to personer. De er store og romslige, og passer fint for alle og enhver. Her kan du både floate alene eller dele opplevelsen med noen du er glad i.

Rommene rundt floatingtanken er ellers isolert som et musikkstudio, og er selvfølgelig støyfritt. Her får du eller den du er sammen med være helt for dere selv når døren lukkes, og det er god plass der inne. Inne i rommene finner du avkledningsmuligheter, diverse produkter, dusjsåpe, sjampo og balsam, håndklær, samt to dusjer. Her behøver du ikke å medbringe annet enn deg selv.

Massasje

Vi har også en avdeling for massasje. Her er det to massasjebenker, hvor man også kan dele opplevelsen med noen om man vil. Her blir man både tatt imot for behandling i etterkant av en floatingtime, eller også for bare massasje om ønskelig. Om man har floatet i forkant, vil man få utdelt en badekåpe, tøykurv og slippers, slik at man enkelt og komfortabelt kan frakte med seg tingene sine fra floatingrommet og inn til massasjeavdelingen.


Flyterom 1
Lounge