Slik får du mest ut av floatingen

Målet med floating er at du skal få en anledning til å stenge verden ute og rette fokus inn mot deg selv, din kropp og ditt eget sinn. Rett og slett ta fokus bort fra støy og mot det som virkelig er viktig. Dette er imidlertid ikke nødvendigvis gjort i en håndvending for alle. Selv om mange som prøver floating for første gang har en positiv opplevelse, kan det være lurt å forberede seg litt både fysisk og mentalt for å mest ut av floatingen.

Møt opp i god tid

Når du skal flyte, er det lurt å møte opp til timen i god tid. Da gir du deg selv anledningen til å stresse ned, senke skuldrene og begynne avslappingen allerede før du legger deg i vannet. Vi har tilrettelagt for at du skal kunne sitte ned og drikke en beroligende kopp te eller lese litt, før du begynner floatingen.

Kort oppsummert bør du:

  • møte opp i god tid

  • unngå å drikke koffein i timene før floating

  • sørge for å ha spist et måltid, slik at du ikke blir sulten

  • spørre om alt du lurer på

  • skru av mobilen eller sette den på flymodus

Les mer om floating hos Bare Flyt her.

Moderne floatingbasseng levert av Floataway

Moderne floatingbasseng levert av Floataway

Drop-in ved behov

Det er selvfølgelig også fullt mulig å komme på en drop-in-time for floating eller en av våre andre behandlinger hvis det er en ledig time og du er i nærheten. Selv om du kommer inn til behandling eller floating med ikke fullt så god tid, vil du uansett oppleve avslapping og få mulighet til å stresse ned underveis i behandlingen.

Kanskje vi har en ledig time nå snart? Se våre behandlinger og bestill din time her.

Slapp av i kroppen

Det aller viktigste for at du skal få en positiv opplevelse underveis i floatingen er at du forsøker å slappe av i kroppen. I våken tilstand vil musklene til en viss grad være anspent. Dette kan gi slipp under floating. Utover det kan det være hensiktsmessig å forsøke å slappe av i hodet også. Prøv å ikke tenke på hva du skal ha til middag eller hva du skal gjøre på jobb i morgen. Det kan være en stor utfordring å legge disse tankene til side og for mange kan det hjelpe å rette oppmerksomheten mot pusten.

Det aller viktigste underveis i en floating session er at du

  • fokuser på pusten hvis du sliter med å slappe av

  • prøver å slappe av i alle kroppens muskler

En helt spesiell opplevelse av velvære, luksus og avslapning, får du med en av våre eksklusive spapakker. Vi tør å påstå at dette er et av verdens beste tilbud innen spabehandlinger. Ikke gå glipp av et etterlengtet besøk til velværehimmelen! Les mer om spapakkene våre her.

Hva kan jeg forvente etter floating?

En helhetlig velværeopplevelse

En helhetlig velværeopplevelse

Selv om mange førstegangsfloatere har positive opplevelser, finnes det naturligvis også mye variasjon og floating vil oppleves ulikt for alle. Noen har mer trening i å slappe av i kropp og sinn, mens andre syns det er vanskelig å legge hverdagen igjen utenfor. Og det er helt greit. Mange trenger mer enn en floating session før de klarer å slappe ordentlig godt av og etter hvert som du har prøvd floating flere ganger vil det kanskje være enklere for deg å slappe av og finne roen.